Zijn regenlaarzen saai? Dat zeg je nooit meer als je de Boxbo regenlaarzen voor kinderen hebt gezien. Dit zijn hippe en heel originele regenlaarsjes voor meisjes en jongens.

Boxbo laarzen zien er niet alleen leuk, mooi en origineel uit. Ze zijn ook goed voor de kindervoeten en gemaakt met eco-duurzame materialen.

Het zijn super-originele regenlaarsjes kijk maar bij de aanbiedingen van Boxbo regenlaarzen wat dit merk allemaal aan regenlaarzen voor kinderen in de aanbieding heeft.

Het Franse Boxbo maakt diverse series regenlaarzen die op hun beurt weer in vele designs en kleuren op de markt gebracht worden. Hieronder een kleine toelichting.

Boxbo Kawai laarsjes

Deze serie regenlaarsjes is er voor kinderen van anderhalf jaar tot vier jaar. Deze Boxbo regenlaarzen beschikken over een hoge wreef en een extra brede opening zodat ze bij kleine kinderen makkelijk aan te trekken zijn.

Boxbo Wistiti regenlaarsjes

De Boxbo Wistiti serie bestaat uit regenlaarzen voor kinderen van drie tot zes jaar oud. Een uitsnede in de laars zorgt er voor dat de kinderen deze laarzen zelfstandig makkelijk aan kunnen trekken.

Boxbo Boxnonaute regenlaarzen

De Boxbo Boxnonaute laarsjes zijn de meest algemene serie want deze loopt in maten voor kinderen van twee tot wel acht jaar oud.

Boxbo Kerran regenboots

De laarsjes uit de Boxbo Kerran zijn lager en best apart gevormd. Je zou deze boots bijna regenschoenen noemen in plaats van regenlaarzen. De Boxbo Kerran regenlaarzen zijn een lichtgewicht en laag model met een extra steun in de zool uitgevoerd
Maar welk model je ook neemt, Boxbo regenlaarzen zien er altijd leuk uit. Kijk maar bij de aanbiedingen van Boxbo laarzen hierboven voor alle modellen en prijzen.

Productselectie: Bol.com