Boxfresh schoenen zijn heel coole streetwear sneakers. Boxfresh is één van de meest bekende internationale streetwear schoenenlabels. Boxfresh sneakers zijn cool, stoer en smaakvol. Het zijn echte schoenen voor mannen.

Hier kun je voordelig Boxfresh schoenen kopen

Boxfresh schoenen zijn er als lage en hoge sneakers, vaak echter streetwear, maar soms zijn het ook meer geklede sneakers die je gerust onder een zakelijke outfit kunt dragen. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Boxfresh schoenen bij welke winkels in Nederland je deze prachtige sneakers van hoge kwaliteit goedkoop kunt kopen.

Informatie Boxfresh schoenen

Boxfresh maakt niet alleen sneakers maar ook andere streetwear. Het Britse merk is altijd toonaangevend geweest in de streetwear en hun geschiedenis loopt parallel met de opkomst van de streetwear kleding in Engeland. Begin jaren 80 begonnen ze op zeer bescheiden schaal met het verkopen van bedrukte T-shirt via diverse marktkraampjes in Londen.

De eerste Boxfresh schoenen kwamen pas later. De sneakers kregen de naam Boxfresh (vers uit de doos) omdat de straatjeugd in New York deze term gebruikte als ze nieuwe schoenen bedoelde. De eerste Boxfresh schoenen, die eind jaren 80 gemaakt werden, waren qua stijl ook door de schoenen van deze jeugd geïnspireerd.

In 1991 ging Boxfresh internationaal. Vanaf dat jaar werden de schoenen in Japan verkocht. En in 1995 ging het bedrijf een samenwerking met een Amerikaanse schoenfabriek aan om ook in de USA Boxfresh schoenen te maken en te verkopen. In 1996 opende Boxfresh in Londen zijn eerste eigen winkel.

Sinds 2005 is Boxfresh in handen van de Pentland Group. Deze organisatie is ook eigendom van onder andere de schoenmerken Berghaus en KangaROOS. Ook maakt Pentland schoenen voor Lacoste, Ted Baker en Kickers. Ook het sportmerk Speedo is eigendom van Pentland.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor de beste collecties Boxfresh schoenen tegen een lage prijs.
 

Onderwerpen:
Boxfresh sneakers, hoge sneakers mannen, lage sneakers heren, Boxfresh schoenen.