Brabo is een echte specialist in hockey-benodigdheden. Brabo maakt alles voor hockey. Sticks, kleding, tassen, bescherming, en ook hockeyschoenen. Brabo schoenen zijn er tot maat 42.

Brabo schoenen zijn dan ook vooral op kinderen gericht. Er zijn Brabo hockeyschoenen voor op het veld (outdoor) en voor in de zaal. Hockeyschoenen met klittenband (velcro) en met veters.

Hier koop je voordelig Brabo schoenen

Over Brabo Hockey

Brabo Hockey is de officiële naam van deze specialist op hockeygebied. Het Nederlandse sportmerk (gevestigd in Naarden) doet aan de ontwikkeling van hockeymaterialen. De hebben een uitgebreide range aan hockeysticks die uiteenloopt voor kleine sticks voor de allerjongste spelers tot geavanceerde hockeysticks voor professionals.

Maar het aanbod van Brabo is veel groter dan sticks alleen. Alles voor de hockeyspeler wordt door Brabo gemaakt, voor keeper en veldspeler, voor indoor en outdoor. Op het gebied van hockeyschoenen is het aanbod niet zo heel groot en vooral gericht op de jeugd. Brabo schoenen zijn wel heel goede en heel populaire hockeyschoenen.

Zie ook: Meer goede hockeyschoenen