Braend (officieel B.R.A.E.N.D.) zijn prachtige Italiaanse laarzen en schoenen uit Portugal. Braend schoenen en laarzen zijn net en stoer tegelijk. Hoewel de herenschoenen is Portugal worden gemaakt en het merk in Nederland zijn hoofdkantoor heeft hebben Braend schoenen een Italiaans design en zijn deze stijlvolle herenschoenen gemaakt van de mooiste Italiaanse leersoorten.

Waar zijn Braend schoenen voordelig te koop?

Wij adviseren onderstaande winkels voor de aanschaf van Braend schoenen. Deze online schoenenwinkels hebben een mooie collectie van deze stijlvolle herenschoenen en hanteren aantrekkelijke prijzen.

Stijlvolle herenschoenen van hoge kwaliteit

Ook de kwaliteit van Braend schoenen voldoet aan de hoge eisen die de Italiaanse schoenmerken aan hun producten stellen. Braend maakt schoenen van een bijzonder hoge kwaliteit die tegen heel scherpe prijzen worden aangeboden.

Braend schoenen hebben een stoer leren uiterlijk, maar zijn ook heel goed te dragen bij gelegenheden waarbij nette schoenen vereist zijn. Daarbij heb je de keuze uit tal van modellen herenschoenen en laarzen met de nadruk op korte laarzen (enkellaarzen) en veterschoenen.

Italiaanse stijl

B.R.A.E.N.D. is nog een vrij jong merk schoenen. Het is begin deze eeuw opgericht, maar in korte tijd is Braend uitgegroeid tot een internationaal bekend schoenmerk. Je kunt Braend schoenen herkennen aan hun blauwe voering die kenmerkend is voor dit Portugese merk.

Zoals al aangegeven hebben Braend schoenen een duidelijk Italiaans tintje. Ze worden ontworpen door een Italiaanse designer en worden gemaakt van het beste Italiaanse leer.

Kijk bij de eerder genoemde online schoenenwinkels om de mooiste Braend schoenen en laarzen goedkoop te kopen.

Onderwerpen:
Braend schoenen, Braend herenschoenen, nette schoenen heren.