Braqeez kinderschoenen worden ook wel liefdevol Brakkies genoemd. En laten we eerlijk zijn, de speelse naam Brakkies schoenen past ook beter bij leuke kinderschoenen.

Braqeez / Brakkies zijn schoenen en laarzen voor jongens en meisjes. Soms kleurrijk en vrolijk, soms stoer of trendy.

Braqeez schoenen heb je in alle modellen. Er zijn zomerse slippers en hippe sandalen, snelle sneakers, stoere jongenslaarzen, maar ook trendy meisjeslaarzen en schattige ballerina’s. Brakkies schoenen zijn er in vele stijlen.

Kijk voor prijzen en modellen bij de aanbiedingen van Braqeez en Brakkies kinderschoenen. Soms wordt voor de kleinste schoenen (maat 17 t/m 27) de naam Brakkies gebruikt en voor de grotere maten de naam Braqueez.

Ook in Duitsland populair

Braqeez is een Nederlands schoenmerk dat ook in Duitsland heel populair is. De geschiedenis van de schoenenfabriek in Kaatsheuvel (Van Gastel Schoenen) gaat terug tot 1842 en is nog steeds in handen van achterkleinkinderen van de oprichter. Een echt familiebedrijf dus.

Het merk Braqeez (Brakkies) is door de huidige directeuren (Marcel en Sjef van Gastel) opgezet en is een groot succes. Braqueez staan voor modieuze kinderschoenen van prima kwaliteit tegen een lage prijs.

Zie ook: Kinderschoenen aanbiedingen en tips

Foto’s: Braqeez

Onderwerpen:
Braqeez kinderschoenen, jongens, meisjes, Brakkies schoenen, jongensschoenen, Braqeez schoenen, meisjesschoenen, Brakkies kinderschoenen.