Brett & Sons schoenen zijn elegante stijlvolle herenschoenen. Brett & Sons schoenen zijn soms klassiek, soms met een sportief of stoer tintje. Maar het zijn altijd nette verzorgde schoenen van hoge kwaliteit.

Het schoenmerk Brett & Sons is helemaal gespecialiseerd in herenschoenen. Ze maken deze in verschillende modellen waarvan de veterschoenen en booties het meest populair zijn.

Maar je vind ook mocassins en sneakers in de Brett & Sons schoenencollectie, al moet daarbij wel opgemerkt worden dat deze modellen een stuk gekleder zijn dan vergelijkbare modellen van de concurrentie. De Brett & Sons sneakers zijn comfortabel als gympen om te dragen maar hebben met hun zwarte uiterlijk op het eerste gezicht meer weg van nette veterschoenen dan sportschoenen.

Brett & Sons schoenen hebben een heel aantrekkelijke prijs. Kijk maar bij de aanbiedingen van Brett & Sons schoenen.

Nette herenschoenen in Britse stijl

Brett & Sons schoenen zijn gemaakt van leer of su├Ęde. Ze staan zowel goed bij een pak als bij nette casual kleding. De schoenen zijn nagenoeg altijd zwart of donkerbruin van kleur. De stijl is echt Brits. Klassiek op een elegante manier, maar met name de Brett & Sons booties en sneakers zijn ook stoer. Dat Britse is overigens opmerkelijk want Brett & Sons schoenen worden tegenwoordig in Portugal gemaakt. Dat is geen nadeel want Portugal is een echte schoenenland waar veel goede leren schoenen en laarzen gemaakt worden.

En het feit dat Brett & Sons schoenen in Portugal gemaakt worden is gunstig voor de prijs. Deze is laag te noemen, vooral als je de hoge kwaliteit en de sjieke uitstraling meeneemt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Brett & Sons schoenen voor al deze stijlvolle nette herenschoenen.

Zie ook: Meer goede nette herenschoenen.


Onderwerpen:
Brett Sons schoenen, nette schoenen heren, nette herenschoenen.