British Knights (BK) schoenen zijn momenteel razend populair.  British Knights is een merk schoenen dat momenteel helemaal cool is. Hoewel de naam anders doet vermoeden komen British Knights schoenen uit Amerika. Het hoofdkantoor van hun fabrikant, Black Jack Shoes, is in New York City te vinden
British Knights (officieel BK Footwear genoemd) is vooral bekend om zijn sneakers. Dit coole Amerikaanse schoenmerk maakt echter ook slippers, instappers, booties en ander soorten schoenen.
Er zijn British Knights schoenen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Kortom, de coole BK sneakers en andere BK schoenen zijn voor iedereen beschikbaar!

Hier koop je de British Knights schoenen voordelig in Nederland

Streetwear sneakers

British Knights schoenen (BK schoenen) zijn veelal urban sneakers met een coole uitstraling, Ze zijn populair bij jongeren, bij hiphoppers en bij skaters maar ook bij fashionista’s.

In de collectie British Knights schoenen vind je vele stijlen, materialen en vormen. Kijk voor een overzicht bij de aanbiedingen van British Knights schoenen. Je vind daar het aanbod van British Knights sneakers en andere British Knights schoenen bij de belangrijke schoenenwinkels in Nederland.

Informatie British Kights schoenen

Het schoenmerk British Knights werd begin jaren 80 in New York opgericht door de Amerikaanse schoen-groothandel Black Jack Schoes. Hun British Knights sneakers maakte snel naam in de wereld van de skaters, boarders en hiphoppers. Dit deden ze met originele sneakers met een echte urban look. De British Knights schoenen werden al snel een grote hit. Iedere streetwise jongere uit New York wilde deze coole British Knight sneakers (BK sneakers) hebben. Dankzij deze jongeren groeide British Knights uit van een kleine lokale schoenenfabrikant tot een internationaal toonaangevend merk sneakers.

De British Knights schoenen (BK schoenen) worden gekenmerkt door een strak design met veel aandacht voor de afwerking en details. Originaliteit en creativiteit wordt door de designers zeker niet geschuwd, maar de British Knights schoenen stralen ook een eenheid uit. Ze zijn altijd als zodanig te herkennen.

Hoe kun je de BK schoenen herkennen? De British Knights sneakers (BK sneakers) en andere British Knights schoenen zijn te herkennen aan het grote BK-logo. Dit logo kom je tegen op de schoenen zelf, maar je komt het ook vaak tegen bij sportwedstrijden en concerten. En in advertenties, want British Knights is een schoenmerk dat veel aan promotie doet. Ze waren bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de eerste commercial op de wereldwijde MTV-zender. De BK sneakers en andere BK schoenen worden aangeboden onder de naam BK Footwear.

Kijk voor alle BK sneakers en andere BK schoenen tegen de laagste prijzen bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.
 
Onderwerpen
BK schoenen, British Knights sneakers, kinderschoenen, herenschoenen, damesschoenen, BK Footwear.