Onder een mooie trouwjurk trek je natuurlijk niet zomaar een paar schoenen aan. Met name voor bij witte trouwjurken zijn prachtige bruidsschoenen te koop.

En deze bruidsschoenen zijn helemaal niet zo duur als je misschien wel zal denken. De prijzen starten bij zo’n 50 euro.

Het Duitse schoenmerk Gabor staat bekend om zijn mooie bruidsschoenen, en ook de bruidsschoenen van Donna Girl, Chie Mihara en Peter Kaiser zijn zeer gewild. Daarnaast zijn er  merken die min of meer in bruidsschoenen gespecialiseerd zijn zoals Ivory, Werner en Wildflower.

Kijk hier voor aanbiedingen van mooie bruidsschoenen

Comfortabele bruidsschoenen

Het is heel belangrijk dat bruidsschoenen comfortabel zitten. Je wilt immers niet aan het eind van je trouwdag geplaagd worden door zere voeten. Al helemaal niet als er nog gedanst moet worden. Bruidsschoenen moeten daardoor plezierig zitten. Het is verstandig om ze voor de grote dag al in te lopen. Doe dat eventueel binnenshuis, want veel bruidsschoenen zijn wit en witte bruidsschoenen wil je natuurlijk stralend wit houden.

Door het toepassen van een speciale inlegzool voor pumps kun je bruidsschoenen eventueel comfortabeler laten zitten.

Als je bruidsschoenen met een gladde zool hebt is het misschoen nodig om de zool licht op te schuren. Je wilt immers op je trouwdag geen letterlijke uitglijder maken.

Laat je een bruidsjurk op maat maken? Dan is het verstandig de bruidsschoenen al mee te nemen. Zo kunnen de schoenen en de lengte van de jurk perfect op elkaar worden afgestemd.

Onderwerpen:
Bruidsschoenen, schoenen bruiloft vrouw, damesscboenen bruiloft, bruid schoenen.