Hoewel het Italiaanse schoenmerk Brunate zowel damesschoenen als herenschoenen maakt zijn in Nederland eigenlijk alleen de Brunate schoenen voor dames bekend. En dan met name de moccasins, pumps, ballerina’s, sandalen en instapschoenen.

Vooral instappers en andere lage schoenen dus, al maakt Brunate ook hele mooie booties. laarzen en veterschoenen voor dames.

Hoewel uitzonderingen natuurlijk de regel bevestigen zijn Brunate schoenen vooral klassieke elegante schoenen. Met Brunate schoenen wordt je graag gezien. Het zijn mooie verzorgde damesschoenen om te zien. Schoenen met prachtige materialen, bijzondere kleuren en soms gewaagde combinaties.

Goedkoop Brunate schoenen  kopen

Brunate schoenen worden in Nederland en België door diverse bekende schoenenwinkels online tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.
Hieronder kun je de aanbiedingen van Brunate schoenen vinden van de beste van deze online schoenenwinkels.

Informatie Brunate schoenen

Brunate is een oud Italiaans merk schoenen. Het schoenmerk werd al in 1926 opgericht door de zakenman Vittorio Galli en de schoenmaker Giovanni Volenté. Aanvankelijk produceerde het schoenenfabriekje alleen kinderschoenen.

Pas halverwege de jaren 80 ging Brunate ook damesschoenen en herenschoenen maken. En ze deden dat met succes, want Brunate groeide uit tot een groot internationaal merk schoenen.

Zo’n 60 jaar lang was Brunate gespecialiseerd in schoenen voor kinderen, maar kinderschoenen maakt Brunate inmiddels helemaal niet meer. Maar de sierlijke damesschoenen, mocassins, ballerina’s en instappers van Brunate zijn wereldberoemde schoenen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen waar je goedkoop Brunate schoenen kunt kopen.

Onderwerpen:
Brunate schoenen, goedkoop, online kopen, dames.