Brunotti is een internationaal lifestyle merk uit Nederland dat uit de surfwereld is voortgekomen. Tegenwoordig is Brunotti een breed modemerk dat veel casual kleding en sportkleding maakt, maar vooral is gespecialiseerd in de wintersport en kleding en accessoires voor op het strand. Ook Brunotti schoenen zijn er volop in hun collecties voor zomer en winter te vinden.

Brunotti schoenen behoren grotendeels tot de laatste categorie. Brunotti heeft heel veel teenslippers voor op het strand en bij het zwembad. Maar er zijn ook mooie Brunotti sneakers, booties, snowboots en andere casual schoenen en vrijetijds schoenen voor mannen en vrouwen.

De beste winkels om goedkoop Brunotti schoenen te kopen

Onderstaande online winkels bieden het beste assortiment aan Brunotti schoenen en Brunotti mode en hanteren de laagste prijzen.

Brunotti Footwear

Dat schoenen bij Brunotti een belangrijke rol spelen blijkt wel uit het feit dat het merk een eigen label voor schoenen heeft, Brunotti Footwear. Onder deze naam worden Brunotti schoenen verkocht in vele modellen voor heren, dames, jongens en meisjes. Brunotti slippers natuurlijk, maar ook Brunotti sandalen, Brunotti sneakers, booties, laarzen, stijlvolle damesschoenen en veterschoenen.

Het aanbod aan Brunotti schoenen wordt steeds groter en breder al nemen de teenslippers nog wel steeds een meer dan belangrijke plek in het assortiment in.

Geschiedenis van Brunotti

In 1979 begint de Italiaanse professionele windsurfer Claudio Brunotti op 23-jarige leeftijd in Scheveningen een atelier waar hij zijn eigen windsurfboards ontwikkelt en maakt. De succesvolle windsurfer (Brunotti wint world cup wedstrijden) verkoopt steeds meer boards en begint ook T-shirts te ontwerpen. Later komt daar steeds meer kleding bij.

In 1997 verkoopt Brunotti zijn bedrijf en gaat terug naar Italiƫ. Onder de nieuwe eigenaren groeit Brunotti uit tot een groot internationaal merk dat naast surfboards en kleding ook schoenen, tassen, zonnebrillen en vele andere accessoires maakt. Naast de zomersporten wordt de wintersport steeds belangrijker voor Brunotti.

Tegenwoordig is het hoofdkantoor van Brunotti gevestigd in Amersfoort.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste online verkooppunten wat Brunotti allemaal aan moois te bieden heeft op het gebied van schoenen, kleding, accessoires en andere mode.

Onderwerpen:
Brunotti schoenen, dames, Brunotti slippers, heren, Brunotti sneakers, kinderen, Brunotti laarzen.