Buffalo is een allround merk damesschoenen. Voor veel verschillende soorten modellen dameschoenen en dameslaarzen kun je bij Buffalo terecht.
De keuze uit Buffalo schoenen is bijzonder groot. Als dame kun je kiezen uit tientallen verschillende laarzen, sandalen, pumps en andere damesschoenen. Vooral de Buffalo sneakers voor dames zijn erg populair.
Buffalo schoenen zijn prachtig van design en bijzonder vrouwelijk om te zien. Elegant en stijlvol zijn termen die zeker op Buffalo schoenen van toepassing zijn. Buffalo weet altijd weer een extra vleugje glamour aan de schoenen en laarzen toe te voegen.

Vooral de Buffalo sneakers zijn de laatste jaren erg in trek. Deze damessneakers zijn wat stoerder dan we van Buffalo schoenen gewend zijn, maar desondanks een grote hit.

Goedkoop online Buffalo schoenen kopen

Onderstaande online schoenenwinkels bieden een heel mooi en breed assortiment Buffalo schoenen tegen een lage prijs aan.

Bij deze aanbevolen winkels vind je alle soorten Buffalo schoenen voor dames. De bovengenoemde populaire Buffalo sneakers voor dames, maar ook Buffalo laarsjes, sandalen, pumps en andere Buffalo damesschoenen. En dat alles tegen een lage prijs en met heel veel keuze.

Buffalo schoenen in Nederland

Aanvankelijk waren de Buffalo schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland en Belgiƫ maar dun gezaaid. Maar steeds meer winkels gaan de mooie Buffalo schoenen en laarzen aanbieden. Vooral online neemt het aanbod aan Buffalo schoenen en laarzen sterk toe zoals je bij de bovenstaande online verkooppunten van Buffalo schoenen in Nederland kunt zien.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Buffalo schoenen bij de bovenstaande aanbevolen online schoenenwinkels.

Een eigenzinnig merk schoenen voor vrouwen

Buffalo is van oorsprong een Brits merk schoenen uit Londen, maar tegenwoordig is dit schoenenmerk in Duitsland gevestigd.

Buffalo is niet bang om te experimenteren en om extravagante tintjes aan de schoenen toe te voegen. Buffalo is ooit begonnen als alternatief schoenmerk voor skaters en eigenzinnige jonge vrouwen. Dat eigenwijze vind je nog steeds terug bij veel Buffelo schoenen en laarzen maar hun collectie is in de loop der tijd veel breder geworden.

Heel bekende Buffalo schoenen zijn de 10 centimeter hoge platformschoenen die onder andere door de Spice Girls werden gedragen. Buffalo maakte zelfs platformschoenen met zolen van 20 centimeter hoog. Naast schoenen en laarzen maakt Buffalo ook kleding en mode-accessoires.

De Buffalo sneakers met platform zolen maken nog steeds een heel groot deel uit van het grote aanbod aan Buffalo sneakers en andere Buffalo schoenen in Nederland.

Buffalo schoenen spreken tegenwoordig een veel bredere doelgroep aan, maar zijn nog steeds zeer populair bij zelfstandige eigenzinnige vrouwen met een voorliefde voor mode. Kijk maar eens bij de eerder genoemde aanbiedingen wat voor mooie Buffalo laarzen en schoenen er allemaal te koop zijn.

Onderwerpen:
Buffalo schoenen, platform sneakers, schoenen met platform zolen, Buffalo sneakers met platform zolen, Bufflo schoenen met dikke zolen, schoenen met hoge platform zolen.