Bufflox schoenen zijn mooie Nederlandse casual herenschoenen. Bufflox schoenen zijn bedoeld voor mannen met een gevoel voor mode en oog voor details. Mannen die geen concessies doen als het op kwaliteit aankomt.

Bufflox schoenen zijn mooi en stijlvol maar niet extreem qua design. Ze hebben een ingetogen stijl, maar ook een geheel eigen stijl. Deze schoenen kan je op veel verschillende gelegenheden dragen.

Bufflox schoenen zijn ook herenschoenen die bijzonder comfortabel zitten. Ook is de kwaliteit van deze schoenen bijzonder hoog. Bufflox schoenen zijn echte kwaliteitsschoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Bufflox schoenen

In Nederland ontwikkeld

Bufflox is een label van schoenenfabrikant New Steps uit Waalwijk. Ook de bekende Yellow Cab schoenen komen bij New Steps vandaan. In 2009 heeft New Steps het oude schoenmerk Bufflox opnieuw geïntroduceerd. In Waalwijk worden alle schoenen in eigen huis ontwikkeld. De ontwerpers van Bufflox voeren daarbij een eigen koers zonder al te veel aandacht te besteden aan wat de concurrentie doet. Hierdoor maakt Bufflox heel eigen schoenen. De uiteindelijke productie vindt in Portugal plaats.

Kijk voor het aanbod aan Bufflox schoenen en hun prijzen bij de eerder genoemde aanbiedingen.

Productselectie: Roetgerink