Het assortiment van schoenmerk Bunker bestaat uit stoere stevige schoenen en laarzen. Deze zijn meestal donker van kleur. Bunker schoenen staan prachtig in combinatie met een jeans. Dit geeft een zeer stoere western look.

Bunker schoenen in Nederland

Bunker schoenen zijn helaas lastig verkrijgbaar in Nederland. Maar gelukkig hebben we in Nederland wel grote online schoenenwinkels die internationaal actief zijn. Hieronder vind je hun aanbod aan Bunker schoenen en laarzen.

Je vindt daar aanbiedingen  van Bunker schoenen en Bunker laarzen voor dames, heren, meisjes en jongens.

Hoewel je qua naam en stijl zou verwachten dat Bunker schoenen en laarzen uit Amerika komen is Bunker in werkelijkheid een Spaans merk schoenen. De fabriek is in de stad Almansa in het hart van Spanje te vinden.

Bunker herenschoenen en damesschoenen

Bunker schoenen staan vooral bekend als echte mannenschoenen. Stoer en sterk. Bunker heeft echter ook heel veel schoenen voor vrouwen. Dit zijn wel schoenen en laarzen voor echt stoere vrouwen. Sommige modellen verschillen niet veel van de herenlaarzen, andere Bunker damesschoenen hebben een meer vrouwelijk tintje.

Bunker laarzen

Het assortiment van Bunker bestaat voor een groot deel uit laarzen. Met name de enkellaarzen en halfhoge laarzen van Bunker zijn erg populair. Bunker heeft echter ook stadsschoenen en sneakers.

Bunker verkoop ook schoenen en laarzen onder het label BKR.

Kijk bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels om te zien welke Bunker schoenen en Bunker laarzen er online in Nederland te koop zijn en wat deze Bunker schoenen en laarzen kosten.
Onderwerpen:
Bunker schoenen in Nederland kopen, dames, heren, meisjes, jongens, Bunker laarzen online kopen.