Buttero schoenen zijn prachtige schoenen en laarzen uit het Italiaanse Toscane die voor vaklieden met de hand worden gemaakt. Deze handgemaakte Buttero schoenen zijn met zorg gefabriceerd van de beste materialen.

Buttero schoenen en laarzen zijn er voor zowel vrouwen als mannen. De Buttero rijlaarzen zijn wereldberoemd, en er zijn nog veel meer prachtige Buttero laarzen voor dames en heren. Evenals vele andere modellen Buttero schoenen.

Want naast laarzen maakt Buttero ook veterschoenen, sneakers, booties, sandalen, muiltjes en andere modellen schoenen. Allemaal handgemaakt, en allemaal van bijzonder hoge kwaliteit. Kijk voor prijzen en meer informatie bij de onderstaande aanbiedingen van Buttero schoenen en laarzen.

Buttero schoenen hebben een moderne interpretatie van klassieke materialen en vormen. Veel Buttero laarzen en schoenen beschikken over de nodige vintage trekjes, heel subtiel en een tikje onconventioneel. Maar bovenal heel smaakvol.

Het schoenenmerk Buttero is in 1974 in Toscane opgericht door de Italiaan Mauro Sani. Sani begin zijn schoenenfabriekje om de beste rijlaarzen ter wereld te ontwikkelen en te gaan maken. En inderdaad, het Italiaanse merk wordt wereldberoemd om zijn superieure lederen rijlaarzen. Deze rijlaarzen worden evenals andere Buttero schoenen en laarzen met de hand gemaakt door ambachtlieden in de Buttero fabriek in Stabbia (Toscane).

Waar in Nederland je deze Buttero schoenen goedkoop online kunt kopen kun je zien bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen online schoenenwinkels voor Buttero schoenen en laarzen.

Onderwerpen:
Buttero schoenen, Buttero laarzen.