Ca’D’Oro (vaak simpelweg geschreven als Cadoro) is een Italiaans merk schoenen dat al sinds 1972 mooie schoenen en laarzen van hoge kwaliteit maakt.

Ca’D’Oro is helemaal gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Ze maken vooral instappers, sneakers, hoge laarzen, veterschoenen, pumps en vele andere soorten damesschoenen.

Ca’ D’Oro schoenen en laarzen staan bekend om de zachte materialen waarvan ze gemaakt zen en comfortabele manier van dragen. Bij Cadoro schoenen worden er hoge eisen gesteld aan het draagcomfort zonder het uiterlijk en de uitstraling van de schoenen uit het oog te verliezen.

Cadoro schoenen zijn in beperkte mate in Nederland en België te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Cadoro schoenen waar je voordelig deze mooie Italiaanse damesschoenen en dameslaarzen kunt kopen.

Momenteel hebben we geen winkels met Ca’D’Oro schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen en laarzen in jouw maat.

Informatie Ca’D’Oro schoenen

Cadoro was al meteen na zijn ontstaan in 1972 een topmerk. De kwaliteit, vakmanschap en stijl van de Cadoro schoenen zorgde er voor dat de damesschoenen al snel tot in het verre buitenland te koop waren. En het draagcomfort van de schoenen zorgde voor veel lovende reacties. Niet alleen door de zachte materialen waarvan Cadoro schoenen zijn gemaakt, maar ook door de geweldige pasvorm. De Cadoro laarzen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in heel  uiteenlopende kuitwijdtes, van XS tot XXL. Voor iedere vrouw is er zodoende een perfect passende Ca’D’Oro laars.

De naam Ca’D’Oro

Ca’D’Oro betekent Gouden Huis. Dit is de naam van één van de bekendste gebouwen van Venetië. Het is een paleis in Gothische stijl dat in de vijftiende eeuw gebouwd is. De Ca’D’Oro schoenen komen ook uit Venetië, en ze zijn net zo stijlvol als dit paleis. Een toepasselijke naam!