Het bekende Amerikaanse modemerk Calvin Klein heeft naast kleding, tassen en accessoires ook een uitgebreide collectie schoenen.

Calvin Klein schoenen zijn er voor dames, meisjes, heren en jongens. Hier aandacht voor deze Calvin Klein schoenen.

De Calvin Klein schoenen zijn zoals je van dit merk mag verwachten. Modieus, origineel, tijdloos en verrassend. Strak en minimalistisch, maar altijd boeiend.

Aanbiedingen van Calvin Klein schoenen

Bij de onderstaande online winkels vind je een mooi en breed assortiment Calvin Klein schoenen tegen aantrekkelijk lage prijzen.

Informatie Calvin Klein

In Calvin Klein schoenen is nog steeds duidelijk de hand en geest van de meester te herkennen. De geniale designer Calvin Klein werd als Amerikaan van Joodse afkomst in 1942 in de Bronx (New York) geboren. Na een studie aan het Fashion Institute of Technology van New York begon hij in 1964 op 22 jarige leeftijd zijn eigen bedrijf.

De grote doorbraak van het merk Calvin Klein kwam in de jaren 80 toen in advertenties bijna naakte modellen in opvallende poses de ondergoed-lijn van Calvin Klein aanprezen. Niet alleen Calvin Klein, maar ook de afgebeelde modellen, waaronder Kate Moss en Mark Wahlberg, werden wereldberoemd door deze campagne.

En niet alleen het Calvin Klein ondergoed, maar ook andere Calvin Klein mode profiteerde van deze campagne. Zo verkocht Calvin Klein in die periode 400.000 spijkerbroeken per week!

Zijn zelfstandigheid raakte Calvin Klein met de groei van zijn modemerk wel kwijt. Sinds 2003 maakt het modemerk Calvin Klein deel uit van de Amerikaanse multinational Phillips-Van Heusen Corporation.

Informatie Calvin Klein schoenen

Schoenen zijn voor Calvin Klein een relatief jong product. Pas na langere tijd ging men onder dit label ook schoenen en laarzen verkopen. Maar inmiddels wordt er meermalen per jaar wel een uitgebreide collectie Calvin Klein schoenen en Calvin Klein laarzen op de markt gebracht.

De modemerk Calvin Klein maakt vandaag de dag damesschoenen, herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen in alle mogelijke modellen. Of je nu sneakers zoekt, laarzen of nette veterschoenen, bij Calvin Klein kun je terecht. De Calvin Klein schoenen zien er niet alleen perfect uit, ze hebben ook de kwaliteit die je van zo’n groot merk mag verwachten.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen Calvin Klein schoenen en laarzen, en hun prijzen. Veel goede winkels verkopen de schoenen en laarzen van Calvin Klein.

Zie ook: Schoenen grote modemerken

Onderwerpen:
Calvin Klein sneakers, goedkoop in Nederland kopen, Calvin Klein footwear, outlet, Calvin Klein schoenen.