Camerlengo schoenen zijn stijlvolle Italiaanse herenschoenen. Camerlengo is een Italiaans schoenmerk dat internationaal een ijzersterke reputatie heeft. Camerlengo schoenen zijn herenschoenen van zeer hoge kwaliteit.

Camerlengo schoenen zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook karaktervol. Zo zijn er prachtige Camerlengo booties, stoere mannelijke enkellaarsjes voor heren. Het zijn vooral deze veterboots die in Nederland populair zijn. Kijk bij de aanbiedingen van Camerlengo schoenen wat er van dit Italiaanse topmerk in Nederland te koop is en wat de Camerlengo schoenen en laarzen in Nederland en België kosten.

We hebben helaas geen winkels voor Camerlengo schoenen in Nederland en België. Kijk bij de beste nette schoenen voor heren voor goede alternatieven.

Informatie Camerlengo schoenen

Camerlengo maakt sinds 1975 kwaliteitsschoenen. Zowel in Italië als in het buitenland heeft Camerlengo een goede reputatie. Het merk staat voor kwaliteit. Oprichter en naamgever van het schoenmerk is Giuseppe Camerlengo.

Camerlengo maakt en verkoopt sinds 1985 ook schoenen onder de labels Redwood Puck en Redwood Hikon.

De schoenenfabriek van Camerlengo schoenen is gevestigd in Monte San Giusto in de regio Marche waar het wemelt van de grote en kleine schoenenfabriekjes.