Candice Cooper schoenen zijn overwegend handgemaakte sneakers voor dames uit Italië. Daarnaast maakt Candice Cooper sinds kort ook laarzen, ballerina’s en accessoires als tassen en riemen.

Al deze Candice Cooper schoenen en accessoires zijn in dezelfde stijl met de hand gemaakt en van dezelfde hoge kwaliteit. Candice Cooper is een bijzonder merk damesschoenen.

Candice Cooper schoenen worden met de hand gemaakt in Toscane, de regio waar het beste Italiaanse leer vandaan komt. Deze schoenen zijn dan ook  gemaakt van hoogwaardig kalfsleer, lamsleer en geitenleer. Ondanks de ambachtelijke manier waarop de Candice Cooper schoenen gemaakt worden zijn het moderne trendy schoenen. En dan met name damessneakers. Sneakers zijn niet echt de schoenen die je bij een handmatige productie verwacht.

Kijk hier voor aanbiedingen van Candice Cooper schoenen

Candice Cooper sneakers en de andere schoenen van dit merk zijn verre van goedkoop, maar hoe kan het ook anders met handgemaakte sneakers van zo’n hoge kwaliteit. Alle Candice Cooper schoenen hebben een ergonomisch voetbed dat zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Ook ontlast dit voetbed de wervelkolom waardoor het uitstekende schoenen zijn om rugklachten mee te voorkomen.

Opmerkelijk
Candice Cooper is letterlijk het zusje van Alex Cooper. Alex Cooper is namelijk het label van dezelfde fabriek waaronder herenschoenen worden verkocht. Alex is in Nederland minder bekend dan zusje Candice Cooper.