Carinii is een schoenmerk dat vooral bekend is om zijn dameslaarzen. Carinii laarzen zijn er als hoge laarzen en als enkellaarsjes. Alle Carinii laarzen zijn van echt leer. Toch valt de prijs van deze dameslaarzen reuze mee.

Daarnaast gaat Carinii de laatste jaren steeds meer schoenen maken, Carinni wordt steeds meer  een allround schoenmerk, al zullen laarzen voor Carinni altijd belangrijk blijven.

Carinii laarzen en schoenen zijn in Nederland bij een beperkt aantal schoenwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Carinii schoenen en laarzen waar je deze mooie schoenen en laarzen in Nederland voor weinig geld kunt kopen.

Carinii schoenen zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen en laarzen in jouw schoenmaat.

Informatie Carinii schoenen en laarzen

Carinii is een lastige naam. Je komt de Carinii dan ook regelmatig tegen onder de naam Carini of Carinni. Het is een bijzondere naam voor een bijzonder schoenmerk, ooit begonnen als specialist in dameslaarzen, maar steeds meer een allrounder aan het worden.

Carinii brengt vele mooie en modieuze laarzen en schoenen voor dames op de markt. Carinii is een Pools/Italiaanse modefabrikant die internationaal steeds bekender wordt. Hun schoeisel ziet er modieus en hip uit. Dit is vooral de hand van de Italiaanse stylisten die een belangrijke rol spelen in het tot stand komen van de Carinii laarzen en schoenen. Ieder jaar weer komen deze modestylisten met een originele nieuwe collectie dameslaarzen en damesschoenen.

Carinii laarzen en schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met veel zorg en precisie en met veel oog voor zowel mode als draagcomfort.