Carma Shoes schoenen zijn stijlvolle Italiaanse damesschoenen. Carma Shoes maakt onder andere laarzen, enkellaarsjes en ballerina’s, maar is vooral bekend om haar prachtige elegante pumps.

Vooral liefhebsters van schoenen met hoge hakken komen aan hun trekken bij Carma Shoes. De meeste Carma pumps zijn voorzien van echte high heels.

Vrouwelijk, stijlvol, elegant en origineel, dat zijn de kernwoorden die op Carma schoenen en laarzen van toepassing zijn. Het zijn prachtige damesschoenen om te zien die onder andere door het toepassen van de beste materialen van hoge kwaliteit zijn.

Carma Shoes zijn niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de mooiste Italiaanse damesschoenen voor de beste alternatieven.

Zoals het een goed Italiaans schoenenmerk betaamt zijn Carma Shoes schoenen en laarzen gemaakt van de beste soorten Italiaans leer. De stylisten van Carma hebben dit leer gecombineerd met de mooiste vormen, kleuren, materialen en hakken. Met vakmanschap worden deze schoenen vervolgens gemaakt tot de prachtige Carma schoenen die bij de betere schoenenwinkels verkocht worden.

Met Carma Shoes kun je er chic maar ook uitdagend uitzien. Elegant en sexy. De Carma schoenen laten zich makkelijk combineren met uiteenlopende kledingstijlen en benadrukken de stijl waarvoor je kiest. Of je nu kiest voor een kort rokje, een zomerjurkje, een mantelpak of een stoere jeans, Carma Shoes schoenen passen er bij.

Carma Shoes is gevestigd in Venetiƫ maar de designers van het merk reizen de hele wereld over op zoek naar inspiratie. Het resultaat is wereldse schoenen met een uniek uiterlijk die niet alleen prachtig staan maar ook van uitstekende kwaliteit zijn en heerlijk zitten.