Lekkere comfortabele pantoffels voor weinig geld? Dat biedt Casa Mia. Dit merk is een specialist in pantoffels die heerlijke sloffen voor weinig geld aanbiedt. Casa Mia pantoffels zijn in vergelijking tot de meeste vergelijkbare sloffen opvallend goedkoop.

Zoek je een paar lekkere pantoffels, sloffen of huisschoenen tegen een lage prijs. Schoenen voor ’s avonds thuis, op de bank, pantoffels die aangenaam zitten en je voeten lekker warm houden? Kijk dan eens naar Casa Mia pantoffels.

Het pantoffel merk van Deichmann

Casa Mia is een pantoffel-specialist die onderdeel uitmaakt van het grote Duitse schoenfabrikant Deichmann. Deichman is de grootste schoenverkoper van Europa dat doen ze in verschillende landen met winkelketens met verschillende namen. Ook heeft Deichmann veel eigen schoenmerken waaronder ze hun schoenen in heel Europa verkopen. Casa Mia is de merknaam waaronder ze veel sloffen en pantoffels verkopen.

De Duitse schoenengigant Deichmann is in Nederland eigenaar van de Van Haren schoenwinkels. Casa Mia is dan ook hun huismerk pantoffels. Casa Mia biedt goede comfortabele pantoffels voor weinig geld. Sloffen met een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pantoffels voor heren, dames en kinderen

Casa Mia pantoffels zijn er voor heren, dames en kinderen. En Casa Mia pantoffels zijn er in vele vormen en modellen. Maar voor welke Casa Mia sloffen of pantoffels je ook kiest, altijd zijn het heerlijk comfortabele pantoffels. Warm en aangenaam. Huisschoenen worden Casa Mia pantoffels ook wel genoemd, want het zijn heerlijke schoenen voor in huis. Als je kiest voor een Casa Mia pantoffel met rubberen zool kun je deze ook prima buiten dragen. Niet als straatschoen voor dagelijks gebruik, maar wel om even naar buiten te lopen als dat nodig is.

Zachte maar sterke materialen

Veel Casa Mia pantoffels beschikken namelijk over een stevige zool, vooral de herenpantoffels, zodat je er ook goed op naar buiten kunt lopen. Wol, vilt, textiel zijn zachte materialen waarvan veel Casa Mia pantoffels zijn gemaakt. Maar er zijn ook luxere pantoffels waarbij leer is gebruikt.

In de wintermaanden biedt Casa Mia wel meer dan honderd verschillende pantoffels en sloffen voor dames, heren, meisjes en jongens. Bij de eerdere genoemde aanbiedingen vind je alle Casa Mia pantoffels die momenteel te koop zijn (in de winkelfilialen verkopen ze vaak maar een deel).

Het is een heel divers aanbod met maffe sloffen voor kinderen, heerlijke fluffy pantoffels voor dames en stijlvolle pantoffels voor heren, en veel meer! De prijzen lopen uiteen van nog geen 8 euro voor een paar Spaanse sloffen, voor kinderpantoffels of voor eenvoudige instap-pantoffels tot een euro of 20 voor luxe suede pantoffels. Dat zijn wel bijzonder aantrekkelijke prijzen!

Casa Mia maakt pantoffels voor iedere smaak en stijl, maar altijd zijn deze sloffen goedkoop geprijsd.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Casa Mia pantoffels.

Zie ook: MeerĀ pantoffels

Foto: Van Haren

Onderwerpen:
Casa Mia sloffen, Casa Moa pantoffels, heren, dames, van haren pantoffels.