Castaner is een Spaans merk schoenen dat vooral bekend is om zijn espadrilles. Castaner maakt deze espadrilles in opdracht van exclusieve modemerken, maar verkoopt ze ook onder eigen naam.

Inmiddels zijn er echter ook vele andere soorten Castaner schoenen. Zowel schoenen voor dames als voor heren. Castaner schoenen zijn er in vele modellen. Espadrilles, maar ook slippers, laarzen, booties en sandalen.

Diverse winkels in Nederland en België verkopen Castaner espadrilles en andere schoenen van dit zomerse Spaanse schoenmerk. Kijk bij de aanbiedingen van Castaner schoenen bij de winkels hier onder wat ze voor schoenen verkopen.

De beste winkels om goedkoop Castaner schoenen te kopen

Dit zijn de beste online winkels voor Castaner schoenen, met het grootste aanbod tegen interessante prijzen. Kijk vooral bij deze winkels als je Castaner espadrilles of andere schoenen van dit merk zoekt:

Informatie Castaner schoenen

In 1810 begon oprichter Luis Castaner met het maken van originele Spaanse espadrilles. Deze Spaanse zomerschoenen worden nog steeds door Castaner gemaakt, maar de collectie is uitgebreid met alle mogelijke modellen voor dames en heren.

Tegenwoordig is Castaner een allround schoenmerk dat naast espadrilles en ballerina’s ook laarzen, pumps, sandalen, enkellaarzen, sneakers, veterschoenen en andere soorten damesschoenen en herenschoenen maakt.

Maar de espadrille stond aan de basis van het succes van Castaner. Niemand minder dan Yves Saint Laurent gaf Castaner in de jaren zestig de opdracht om espadrilles met sleehakken te maken. De uitkomst is bekend. De hippe espadrilles van Castaner en Yves Saint Laurent werden een groot succes. Een succes dat tot aan de dag van vandaag voortduurt. Castaner verkoopt zijn espadrilles onder eigen naam, maar maakte ze ook in opdracht van o.a. Hermès, Vuitton en Louboutin.

Nog steeds maakt Castaner zijn espadrilles en de meeste andere schoenen van dit merk met de hand.

Onderwerpen:
Castaner schoenen, zomer, Castaner sandalen, dames, Castaner espadrilles.