Catarina Martins schoenen zijn kwalitatief zeer goede schoenen en laarzen uit Portugal. Catarina Martins schoenen zijn te omschrijven als stoere en krachtige casual damesschoenen.

De damesschoenen en dameslaarzen zijn handgemaakt. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de beste leersoorten en andere materialen en van authentiek gereedschap.

Alle Catarina Martins schoenen worden in Europa gemaakt. Dit in tegenstelling tot veel andere schoenfabrikanten die hun schoenen en laarzen in Azië laten maken.

>>> TIP: Kijk hier onder voor de aanbiedingen van Catarina Martins laarzen en schoenen bij de beste online aanbieders van deze damesschoenen en dameslaarzen. 

Caterina Martins is niet de oprichter of eigenaar van het schoenenmerk. Dat is namelijk Paulo Martins. Hij noemde zijn schoenenmerk naar zijn baby-dochter.

Catarina Martins laarsjes

Het schoenmerk Catarina Martins is een specialist in dameslaarsjes. Hun complete assortiment bestaat uit korte laarzen in diverse modellen. De meeste Catarina Martins laarzen zijn enkellaarsjes, maar ze maken ook hoge schoenen en lange laarzen.

Kijk maar eens bij de bovenstaande aanbiedingen van Catarina Martins laarzen en schoenen wat dit Portugese merk allemaal te bieden heeft. Op deze pagina vind je ook enkele voorbeelden.

Informatie Catarina Martins schoenen

De geschiedenis van Caterina Martins schoenen begint in 2003 als Paulo Martins zijn schoenenfabriek Allways Shoes begint dat aanvankelijk voor andere schoenmerken werkt. Met de enorme ervaring die hij daarmee opdeed begon hij 10 jaar later zijn eigen schoenenlabel vernoemd naar zijn babydochter Caterina.

Caterina Martins schoenen en laarzen zijn nu overal in Europa te koop, evenals in Amerika, Japan en Australië. De stoere casual Caterina Martins damesschoenen en dameslaarzen zijn zeer gewild en het Portugese merk maakt nog steeds een sterke groei door.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Catarina Martins schoenen en laarzen voor alle leuke Catarina Martins laarsjes die er in Nederland en België te koop zijn, en hun prijs.

Onderwerpen
Catarina Martins laarzen, sale, enkellaarsjes, schoenen.