Cayler & Sons schoenen zijn echte streetwear sneakers. Cayler & Sons (C&S) is namelijk een echt streetwear merk, vooral bekend om zijn baseballcaps, maar ook om zijn sneakers, shirts, rugzakken en broeken.

De prachtige Cayler & Sons sneakers zijn helaas in Nederland lastig te krijgen, maar er zijn winkels die ze (vaak met korting) aanbieden. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Cayler & Sons artikelen waar je deze prachtige streetwear kunt kopen.

Het aanbod bestaat uit alle soorten Cayler & Sons mode, vooral Cayler & Sons caps, maar ook andere streetwear waaronder hun coole streetwear sneakers.

Cayler & Sons Hibachi

Cayler & Sons maakt heel aparte hoge sneakers die door zowel mannen als vrouwen (jongens en meisjes) gedragen kunnen worden. Deze mooie C&S Hibachi sneaker is leverbaar in diverse kleuren.

Cayler & Sons Sashimi

De C&S Sashimi is een wat lager model schoen, al wordt deze nog steeds onder de hoge sneakers gerekend. Evenals de Hibachi kan de Cayler & Sons Sashimi zowel door dames als heren gedragen worden en is deze schoen in diverse heel uiteenlopende kleuren beschikbaar.

Informatie Cayler & Sons

Ondanks de zeer Engelse naam komt het schoenenmerk Cayler & Sons niet uit Engeland maar uit Duitsland (Munchen). De hoge sneakers van C&S zijn uniek vormgegeven en heel veelzijdig. De stijl is zowel sportief en modieus als relaxed. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Cayler & Sons schoenen welke Cayler & Sons sneakers er in Nederland en Belgiƫ te koop zijn.

Zie ook: Meer goede sneakers

Foto’s: Cayler & Sons

Onderwerpen:
Caylor Sons sneakers, caps, streetwear schoenen, streetwear sneakers, hoge sneakers.