Sneakers met lichtjes zijn razend populair. Vooral bij jongens en meisjes, maar ook bij het uitgaanspubliek. Het schoenmerk Celestial is zelfs helemaal gespecialiseerd in schoenen met lichtjes.

Celestial schoenen met lichtjes zijn dan ook echte toppers op dit gebied. Het zijn sneakers van goede kwaliteit met lichtjes in de zolen. Ze hebben zeven verschillende kleurstanden en 3 rotatiestanden. Onder het bovenste vetergaatje zit een knopje waarmee je kleur en rotatie kunt selecteren. Daar zit ook een kleine accu, deze kan met behulp van de meegeleverde USB-kabel worden opgeladen.

De Celestial schoenen met lichtjes zijn momenteel niet verkrijgbaar. Kijk hier voor andere schoenen met lichtjes.

Schoenen met lichtjes voor kinderen en volwassenen

Celestial schoenen zijn er in diverse designs en in vele maten. Niet alleen in kindermaten, maar ook voor volwassenen. De Celestial schoenen met lichtjes voor volwassenen zijn echter een stuk lastiger verkrijgbaar.

Celestial schoenen met lichtjes zijn een product van Celestial Footwear uit Den Haag. De Celestial schoenen met lichtjes voor kinderen zijn er in vier modellen. Zwart en wit, en met veters en met klittenband. Zo zijn er voor zowel meisjes als jongens leuke sneakers met lichtjes. De kleur van de led-lampjes kunnen ze zelf selecteren.

Voor mannen en vrouwen maakt Celestial de schoenen in lampjes in meer versies en kleuren. Maar deze zijn dus een stuk lastiger verkrijgbaar.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen van Celestial schoenen voor deze sneakers met lichtjes tegen de laagste prijs.