Celtics is een populair Nederlands merk schoenen dat mooie goedkope sportschoenen, laarzen en sneakers maakt. Deze Celtics schoenen en laarzen zijn er voor dames, heren en kinderen.

Het schoenmerk Celtics staat bekend om de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding van zijn schoenen en laarzen. Celtics schoenen kun je rustig goedkoop noemen maar de kwaliteit van deze sportieve schoenen is goed en Celtics schoenen zien er altijd bijzonder goed uit.

Celtics maakt vooral sportschoenen, casual schoenen en outdoor schoenen als laarzen, slippers en snowboots.

Bij sportschoenen kun je denken aan hardloopschoenen, tennisschoenen en voetbalschoenen (indoor en outdoor).

Ook de Celtics sneakers kom je regelmatig tegen bij de Nederlandse schoenenwinkels. Zowel online als offline.

Kijk hier voor aanbiedingen van Celtic schoenen

Hieronder vind je de aanbiedingen van Celtic schoenen bij de beste online winkels die deze schoenen en laarzen verkopen.

Hierbij moeten we wel opmerken dat de ene winkel vaak hele andere Celtics schoenen in de collectie heeft dan de andere. Sommige winkels verkopen bijvoorbeeld alleen de snowboots, terwijl andere online winkels weer alleen de sneakers of de badslippers in de aanbieding hebben.

Bij elkaar bieden deze winkels een compleet aanbod aan goede Celtics schoenen die goedkoop worden aangeboden.

Celtic schoenen zijn er voor dames, heren en kinderen (jongens en meisjes). Celtics schoenen worden gemaakt door Shoe-Ab, een familiebedrijf uit Bunschoten-Spakenburg dat in 1987 door Albert Zandbergen is opgericht.

De officiële naam van het Nederlandse schoenmerk is Celtics Footwear.

Zandbergen verbaasde zich erover dat je altijd moest kiezen tussen dure schoenen van hoge kwaliteit en goedkope schoenen die vaak kwalitatief te kort schoten.

Hij begon zijn schoenmerk Celtic om daar verandering in te brengen. Met goede degelijke schoenen en laarzen die toch heel betaalbaar zijn. Goedkoper dan concurrerende merken met dezelfde kwaliteit.

Internationaal actief

Inmiddels worden Celtics schoenen in vele Europese landen, maar bijvoorbeeld ook in Canada verkocht. Door een slim logistiek systeem kan Shoe-Ab zijn Celtic schoenen verkopen zonder dat ze grote voorraden hoeven aan te houden.

Dit is één van de redenen dat deze schoenfabrikant uit Bunschoten de Celtic schoenen zo goedkoop kan aanbieden.

Kijk voor alle Celtics schoenen, Celtics laarzen en hun prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer goedkope schoenen

Onderwerpen:
Celtics schoenen, Celtics laarzen, goedkope schoenen, Nederlandse schoenenmerken.