Champion is een Amerikaans merk sportkleding dat ook schoenen maakt. Veel van deze Champion schoenen zijn ook in Nederland en België te koop. Het gaat dan vooral om hardloopschoenen, slippers en sneakers.

Aanbiedingen Champion schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Champion schoenen bij onderstaande aanbevolen winkels welke schoenen van dit Amerikaanse sportmerk er hier te koop zijn en wat deze Champion schoenen kosten.

 

Informatie Champion

Champion bestaat al sinds 1919 en maakt al bijna een eeuw lang sportkleding en casual kleding. In de jaren 80 en 90 was het bij tieners en jong volwassenen in Amerika zeer hip om een Champion sweater op een coltrui te dragen, en bij meisjes was het toen in tevens in de mode om een oversized Champion sweatshirt boven een legging, slounch sokken en sneakers te dragen. Vooral de combi Champion shirt en Keds sneakers was toen populair.

Champion schoenen

Tegenwoordig is Champion is een onderdeel van HanesBrand Inc. De collectie Champion schoenen bestaat vooral uit sneakers en hardloopschoenen, maar ook klittenbandschoenen voor kinderen, slippers en bergschoenen. Schoenen maken maar een klein deel uit van de Champion collectie. Het meest produceert dit merk sportkleding.

Kijk bij de aanbiedingen van Champion schoenen hier boven voor het aanbod van al deze schoenen in Nederland en België.

Zie ook: Sneaker tips


Onderwerpen:
Champion schoenen, sportschoenen, Champion sneakers.