chelsea boots heren

Kies hier je mooiste Chelsea boots uit. We hebben ruim 1.000 Chelsea boots voor heren verzameld. De mooiste Chelsea laarsjes voor mannen van vele bekende en minder bekende merken.

Mooie Chelsea boots voor heren worden onder andere gemaakt door Clarks, Timberland, Floris van Bommel, Jack & Jones, Travelin, Manfield en Sacha, maar ook door veel andere schoenfabrikanten. In het overzicht alle Chelsea boots heren vind je deze allemaal. Meer dan 1.000 Chelsea boots voor heren in totaal.

Chelsea boots voor mannen

Veel dames dragen tegenwoordig ook Chelsea boots, maar de Chelsea laarsjes waren aanvankelijk een herenschoen. De geschiedenis van deze booties gaat terug tot circa 1830. De in de Londense wijk Chelsea gevestigde schoenmaker J.S. Hall ontwikkelde een laarsje dat makkelijk aan en uit te trekken was. Hiervoor gebruikte de schoenmaker elastische inzetstukken aan de zijkanten van de schoenen. En aan de achterzijde kreeg het laarsje een treklus. Het uiterlijk van zijn Chelsea laarzen verschilde niet veel van de huidige Chelsea boots.

J.S. Hall was niet zo maar een schoenmaker, maar hij was de schoenmaker van de Britse koningin Victoria. Ook deze koningin zou een liefhebber van deze laarzen zijn geweest.

Kies je beste Chelsea boots voor heren

Via het overzicht met alle alle Chelsea boots kun je heel makkelijk uit de honderden Chelsea schoenen de voor jou beste Chelsea boots vinden. Je kunt namelijk al je wensen en eisen aanvinken. Dat kunnen basis kenmerken zijn zoals de schoenmaat, de maximale prijs, de kleur, het materiaal en het merk, maar ook kenmerken als uitneembare zolen, de vorm van de neus, de schachthoogte en veel meer.

Kies zo uit het overzicht met alle Chelsea boots voor heren de voor jou beste Chelsea laarsjes.

Zie ook: De beste booties voor heren

Onderwerpen:
Chelsea boots heren, Chelsea laarsjes mannen, Chelsea schoenen.