Chie Mihara is een Spaans merk schoenen dat comfortabele design schoenen maakt. De schoenen zijn niet alleen comfortabel maar ook trendy en origineel.

De kwaliteit en de pasvorm van Chie Mihara schoenen en laarzen zijn heel erg goed. Een topmerk!

Het zijn vooral de pumps, de lange laarzen, de enkellaarzen en de sandalen van Chie Mihara die erg populair zijn.

Waar koop je in Nederland voordelig Chie Mihara schoenen?

Chie Mihara schoenen en laarzen zijn in Nederland bij een beperkt aantal schoenenwinkels te koop. Bij de onderstaande winkels kun je Chie Mihara schoenen tegen een aantrekkelijke prijs kopen.

Over Chie Mihara

Het schoenmerk Chie Mihara is genoemd naar de oprichtster met dezelfde naam. Chie Mihara is een wereldburger van Japanse afkomst. In 1986 werd ze als kind van Japanse ouders in het Braziliaanse Porto Alegre geboren. Op haar achttiende ging ze naar het land van haar ouders om daar te werken als assistente van de modeontwerper Junko Koshino. Later ging Chie Mihara in New York werken voor het modemerk Sam & Libby en studeren aan het Fashion Institute of Technology.

Vervolgens ging ze zich specialiseren in schoenen en tassen en verhuisde ze naar Spanje waar Chie Mihara voor Charles Jourdan ging werken. In 2001 lanceerde ze haar eigen schoenmerk, Chie Mihara. Dit bedrijf is gevestigd in Spanje.

Chie Mihara schoenen koop je tegen een mooie prijs bij de eerder genoemde online schoenenwinkels.

Onderwerpen:
Chie Mihara schoenen, damesschoenen, Chi Mihara sandalen dames, Chie Mihara pumps.