Chloe schoenen zijn Franse haute couture schoenen uit Parijs. Deze fabrikant brengt ook See by Chloe schoenen uit die wat moderner en vernieuwender zijn. Ook zijn de See by Chloe schoenen minder duur dan de sjieke Chloe schoenen.

Chloe brengt onder beide labels een brede serie schoenen en laarzen uit met vele soorten damesschoenen en dameslaarzen. Van pumps, ballerina’s en sandalen tot laarzen, booties en sneakers.

Maar onder welke naam ze ook uitgebracht worden, en welk model het ook betreft. Chloe en See by Chloe schoenen zijn altijd elegant en smaakvol.

Aanbiedingen Chloe schoenen

Aanbiedingen See by Chloe schoenen

Over Chloe schoenen

Chloe is een haute couture modelabel dat in 1952 is opgericht door Gaby Aghion. De stijl van Chloe mode is romantisch en vrouwelijk. Chloe schoenen zijn luxe damesschoenen van hoge kwaliteit en een origineel en uniek design. Chloe is niet zozeer een schoenenmerk, maar een modemerk. Chloe is vooral bekend om zijn parfum en andere geurtjes.

See by Chloe schoenen

In 2001 lanceerde Chloe het label See by Chloe als tweede merk. Onder deze naam werd meer moderne, en meer vernieuwende mode uitgebracht. Trendy mode waarmee Chloe op een jonger en moderner publiek mikt. Mode met ongebruikelijke kleuren en ongebruikelijke patronen. Gewaagd en origineel. Een vernieuwend merk. Maar ook damesmode die beter betaalbaar is dan die Chloe onder eigen naam uitbrengt.

Sinds 2009 worden er onder dat label ook See by Chloe schoenen uitgebracht. Ook de See by Chloe schoenen zijn moderner en meer een op een jong publiek gericht dan de Chloe schoenen. See by Chloe schoenen zijn frisser en speelser.

Kijk voor de Chloe schoenen en See by Chloe schoenen bij de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels. Deze winkels verkopen deze luxe Franse schoenen in Nederland. Kijk daar voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Beste schoenen merken

Onderwerpen:
Chloe schoenen, See by Chloe schoenen, luxe damesschoenen.