ClassicWalker schoenen zijn schoenen van zeer hoge kwaliteit die bijzonder geschikt zijn voor mensen met problematische voeten. Met ClassicWalker schoenen zal je niet snel last hebben van pijnlijke of overgevoelige voeten.

De name ClassicWalker doet klassieke conservatieve schoenen vermoeden, maar dit gaat maar voor een klein deel van de collectie op. Hoewel vaak stijlvol bevat de ClassicWalker collectie ook moderne eigenzinnige schoenen.

Maar klassiek of modern. Draagcomfort staat altijd bovenaan bij ClassicWalker. De Classicwalkers zijn stijlvolle schoenen die heel comfortabel zitten en zelfs voor mensen met pijnlijke probleemvoeten een genot zijn om te dragen.

Aanbiedingen ClassicWalker schoenen

Kijk voor prijzen en modellen van ClassicWalker schoenen voor dames en heren bij de beste aanbieders van Xsensible schoenen. Xsensible is het zusterbedrijf van ClassicWalker.

Informatie Classic Walker schoenen

ClassicWalker is een label van The Sensible Shoe Company, een Nederlandse schoenenfabrikant die op zijn beurt weer voortkomt uit de Nimco Schoenfabriek (anno 1904). Vanuit het hoofdkantoor op landgoed de Wychert werken de designers van de ClassicWalker schoenen aan wat de meest comfortabele schoenen op de markt moeten worden. Hiervoor hebben ze technieken ontwikkeld zoals de gepatenteerde Xsensible Inside technologie met bi-strech leder.

De Xsensible Inside bi-stretchledertechnologie maakt gebruik van een materiaal dat soepel is, bijzonder goed ademt en zeer licht van gewicht is. Het bi-strech leer zorgt voor een aangename constante temperatuur in de ClassicWalker schoenen. Deze constante temperatuur is heel gezond voor de voeten en voelt heel weldadig aan.

ClassicWalker schoenen met Xsensible Inside zijn 100% van dit bi-strech leder gemaakt, hebben 70% rek in de breedte, 30% rek in de kengte en ze zijn superlicht. Ook zijn de schoenen waterafstotend en bijzonder goed ademend en ClassicWalker schoenen bieden veel bewegingsvrijheid.

Naast ClassicWalker schoenen maakt de Nederlandse The Sensible Shoe Company ook Xsensible, StretchWalker en MyWalker schoenen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Xsensible schoenen voor alle Classic Walker schoenen tegen de laagste prijzen.

Foto: The Xsensible Shoe Company (Nimco)

Onderwerpen:
Classic Walker schoenen, Xsensible schoenen, voet problemen, pijnlijke voeten, zere voeten, Classicwalker schoenen.