Hoewel Wolky een bijzonder goede naam is in de schoenenwereld heeft het Nederlandse schoenmerk besloten om zijn herenschoenen onder het label Cloud 9 (Cloud9) te gaan verkopen. Cloud 9 schoenen zijn dus echte Wolky’s, maar dan voor heren.

Cloud 9 schoenen onderscheiden zich van andere herenschoenen door de hoge Wolky-kwaliteit. Maar ook door hun uitstraling: stoer, sportief en zeer mannelijk. Niet voor niets heeft Wolky er met Cloud9 een apart label voor in het leven geroepen.

Wolky behoort in Nederland tot de grotere schoenmerken. Terecht, want ze maken prachtige schoenen en laarzen met de juiste uitstraling en een hoge kwaliteit. Dat geldt voor de Wolky’s voor dames, maar ook voor de Cloud 9 schoenen voor heren. Al deze schoenen zijn bovendien ook nog eens goed betaalbaar.

Cloud9, Wolky herenschoenen

Cloud 9’s moedermerk Wolky ontstond in 1982 uit de onvrede van de schoenwinkelier Kees Diks uit Zwolle ten opzichte van de schoenen die toen op de markt waren. Diks kon geen schoenen vinden de zowel comfortabel waren en een hip eigentijds design hadden. Hij besloot daarop deze schoen zelf te ontwerpen en te verkopen. Deze Wolky schoenen waren de eerste echt modieuze comfortschoenen.

De eerste series Wolky’s waren damesschoenen, maar Wolky ging de laatste jaren steeds meer herenschoenen maken. Daarvoor werd zelfs een eigen label in leven geroepen zodat mannen ook op wolken kunnen lopen.

Kijk voor alle Wolky schoenen voor mannen (en dus ook de Cloud 9 schoenen) bij de bovenstaande aanbiedingen.

Onderwerpen:
Wolky mannen, Cloud9 schoenen, Wolky heren, Wolky herenschoenen, Cloud 9 schoenen.