Marjon Snieders Schoenen is een schoenenwinkel die bekend staat om zijn stijlvolle collectie damesschoenen en herenschoenen. Marjon Snieders verkoopt alleen schoenen en laarzen van de beste merken. Collection by Marjon is haar eigen label. Collection by Marjon schoenen zijn prachtige schoenen en laarzen van hoge kwaliteit met een vriendelijk prijskaartjes.

De Collection by Marjon bestaat uit de stijlvolle damesschoenen. De collectie is door Marjon Snieders zelf samengesteld en de schoenen worden met de hand in Italië gemaakt. De Collection by Marjon bestaat uit vele verschillende modellen schoenen voor dames zoals veterschoenen, sandalen, enkellaarsjes, hoge laarzen, instappers en pumps.

Alles is stijlvol, prachtig afgewerkt en van heel hoge kwaliteit. Een huismerk met stijl!

Kijk hier voor voor de hele Collection by Marjon!

Over Marjon Snieders Schoenen

Marjon Snieders heeft winkels in Weert en Roermond, maar is landelijk gezien bekend om haar webwinkel waar damesschoenen, herenschoenen en tassen van de beste merken worden verkocht. Het grote assortiment bevat ook veel exclusieve merken. Marjon Snieders levert uitsluitend kwalititeitsmerken waaronder ook veel merken die de schoenen op een klassieke manier met de hand maken.

De stijl en kwaliteit is bij Marjon Snieders belangrijker dan een grote naam. Merken als Nike, Adidas en Puma kom je in de collectie Marjon Snieders schoenen niet tegen, maar populaire kwaliteitsmerken als Shabbies, New Balance, Blackstone en UGG Australia weer wel. Plus vele stijlvolle merken als Attilio Giusti Leombruni, Candice Cooper, Hugo Boss, Hunter, Van Bommel, Michael Kors plus een groot aantal exclusieve merken schoenen en laarzen voor dames en heren.

Onder de naam Collection by Marjon verkoopt Marjon Snieders schoenen waaraan geen bekend merklabel hangt maar die wel van dezelfde hoge kwaliteit zijn als je mag verwachten als je bij Marjon Snieders schoenen koopt. Prachtige stijlvolle schoenen tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Kijk bij Marjon Snieders Schoenen voor alle mooie damesschoenen en herenschoenen van de beste merken en voor de met zorg samengestelde Collection by Marjon.


Onderwerpen:
Marjon Snieders schoenen, huismerk, Collection by Marjon Snieders.