Compagnucci schoenen zijn opvallend kleurrijke kinderschoenen. Compagnucci schoenen zijn er als jongensschoenen en als meisjesschoenen.

Als je uniek ogende kinderschoenen zoekt, die ook nog eens goed van kwaliteit zijn, kijk dan voorals eens naar Compagnucci schoenen. Hiermee dragen je kinderen wel iets bijzonders.

>>> TIP: In Nederland zijn de Compagnucci schoenen online te koop. Kijk daar voor alle leuke Compagnucci kinderschoenen tegen de laagste prijzen.


Gezien de naam zal het je niet verbazen dat Compagnucci een Italiaans merk kinderschoenen is. Ze maken schoenen voor zowel jongens als meisjes. Hoewel er ook vrij neutraal gekleurde schoenen in de Compagnucci schoencollectie zitten vallen veel van de kinderschoenen van dit merk op door hun uitbundige kleuren. Bang voor kleur zijn de designers van de Compagnucci schoenen duidelijk niet.

De schoenencollectie van Compagnucci bestaat vooral uit kindersneakers, zowel in de vorm van veterschoenen als klittenbandschoenen. Maar de Italiaanse schoenfabrikant maakt ook sandalen, bandschoenen en andere leuke kinderschoenen.

Kijk bij de bovengenoemde online winkel voor alle mogelijkheden.

Zie ook: Meer goede schoenen kinderen
Productselectie: Miinto