Converse schoenen zijn bijzonder populaire sportieve schoenen. Vooral de Converse sneakers zijn bijzonder gewild, en dan met name de sneakers uit de Converse All Stars serie. Deze Converse sneakers zijn echte Amerikaanse sneakers, gebaseerd op basketbalschoenen.

Hoewel iedereen bij Converse aan sneakers denkt maakt dit Amerikaanse merk ook andere schoenen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld slippers, laarzen, snowboots en booties. De Converse sneakers zijn voor dit merk het meest belangrijk, maar je hebt meer keuze.

Goedkoop Converse schoenen online kopen

Converse schoenen, en dan met name de Converse sneakers, zijn razend populair. Je kunt deze schoenen dan ook overal kopen. Toch zijn er een paar winkels die er uit springen, online winkels met een heel groot assortiment Converse schoenen die tegen een lage prijs worden aangeboden. Kijk vooral eens bij onderstaande webshops als je goedkoop een paar nieuwe Converse schoenen wilt kopen.

Converse sneakers voor vrouwen, mannen en kinderen

Converse sneakers zijn er voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Bij jongeren en kinderen is Converse een bijzonder populair merk met een ijzersterk imago.

Ook bij de vaders en moeders van de Converse dragende jeugd zijn de sneakers populair, al was het alleen maar door de scherpe prijs die vooral als je de kwaliteit meerekent opvallend laag is. Kijk maar eens bij de bovenstaande aanbiedingen van Converse schoenen.

 

Leuk om te weten

  • Converse is een  oud merk. Al in 1908 werd het opgericht als de Converse Rubber Shoe Company. De eerste Converse sportschoenen waren tennisschoenen.
  • De beroemde Converse All Star stamt uit 1915. De basketbalspeler Chuck Taylor was de eerste die ze droeg. Tot zijn dood, 50 jaar later, bleef Taylor reclame maken voor de Converse All Stars.
  • In de tweede wereldoorlog was Converse een grote fabrikant voor kleding en schoenen van piloten en soldaten van het Amerikaanse leger.
  • Converse had bijna niet meer bestaan. Na een grote populariteit zakte het merk na de jaren 70 helemaal weg. Nike redde Converse door het op te kopen, en is nog steeds de eigenaar van Converse.
  • Converse is door de kijkers van MTV vele malen uitgeroepen tot het coolste merk sneakers.
  • Converse maakt ook tassen en rugzakken. Deze zijn evenals de schoenen sportief en van hoge kwaliteit. Ook de Converse tassen zijn terug te vinden bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Zie ook

Onderwerpen:
Converse sneakers, Converse Chuck Taylor II, Converse schoenen.