Cortica is een Brits schoenmerk dat bekend staat om zijn vernieuwende en innovatieve schoenen. In Nederland zijn de Cortica sneakers het meest bekend, maar Cortina heeft meer unieke schoenen voor dames en heren.

Cortica is één van de weinige fabrikanten van schoenen die met echt vernieuwende schoenen durven te komen. Neem bijvoorbeeld de Cortica Epic? Is dit een sneakers? Is dit een sandaal? Niemand kan het zeggen. Cortica spreekt zelf over een hybride schoen, en dat is inderdaad misschien wel de beste benaming.

Hier koop je goedkoop Cortica schoenen

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Cortica schoenen van onderstaande online winkels welke schoenen van dit unieke Britse schoenmerk in Nederland en België te koop zijn en koop deze Cortica schoenen tegen de laagste prijs.


En zo heeft Cortica nog veel meer originele en unieke schoenen in zijn collectie. Op de foto’s op deze pagina zie je er enkele.

Cortica Infinity

De meest bekende Cortica schoen in Nederland is Cortica Infinity. Dit is een hippe sneaker met een bovenwerk van geweven textiel en neopreen. Het zachte bovenwerk van deze schoen vormt zich als een sok om je voet. DEn let ook eens op de bijzondere veterconstructie van deze speedy schoen die is voorzien van een comfortabele rubberen zool en een opvallende hielbescherming.

De Cortica Infinity is er in meerdere versies, zowel voor mannen als voor vrouwen. Er is zelfs een versie met een gebreid bovenwerk.

En zo maakt Cortica nog veel meer unieke schoenen. Met recht een vernieuwend merk.
Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor meer voorbeelden, foto’s en prijzen.

Foto’s: Cortica

Onderwerpen:
Cortica schoenen, Nederland, Cortica sneakers.