Snowboots zijn meestal bijzonder dure laarzen. Maar wat als je maar weinig geld te besteden hebt? Cortina snowboots zijn dan misschien een idee. Deze zijn bijzonder goedkoop. Hetzelfde geldt voor Cortina regenlaarzen.

Cortina, een label van het Duitse schoenenconcern Deichman, maakt bijzonder goedkope laarzen voor heren, dames en kinderen. Het gaat daarbij om regenlaarzen en snowboots.
Kijk hier voor de aanbiedingen van Cortina laarzen.

Cortina snowboots

Cortina snowboots blijven in kwaliteit natuurlijk achter bij die van de beste merken snowboots. Dat kan ook niet anders want voor Cortina snowboots betaal je zo’n 25 euro (en in de winteropruiming vaak maar de helft) en voor echt goede snowboots betaal je een veelvoud. Cortina snowboots zijn dan ook niet van leer maar van synthetisch materiaal en ze zijn niet geheel waterdicht. Voor echt goede snowboots, van waterdicht leer, verwijzen we dan ook naar de bovengenoemde beste merken snowboots.

Cortina snowboots zijn wel warm gevoerd en ze zien er best goed uit.

Corina regenlaarzen

Hetzelfde geldt voor de goedkope regenlaarzen van Cortina. Deze laarzen bevinden zich in dezelfde prijsklasse als de goedkope snowboots. Ook de Cortina regenlaarzen zien er goed uit maar zijn gemaakt van kunststof en niet van rubber of leer. Het zijn goede regenlaarzen als je een lage prijs als belangrijkste argument neemt. Maar kijk ook even voor goedkope regenlaarzen van kwaliteitsmerken bij de aanbiedingen van de beste merken regenlaarzen.

Foto’s: Van Haren
Onderwerpen:
Cortina schoenen, Cortina regenlaarzen, goedkope snowboots, goedkope regenlaarzen, Cortina snowboots.