De cowboylaarsjes zijn ook dit seizoen weer helemaal trendy. Gelukkig maar! De cowboylaarsjes voor het komende seizoen stromen de winkels weer in.

Cowboylaarsjes zijn laarzen die het hele jaar kunnen. Natuurlijk in de winter, liefst met een lekkere warme voering, maar zeker ook in de zomer. Op de prairie in cowboyland is het immers heel wat warmer dan op de gemiddelde Nederlandse zomerdag.

En mocht je je cowboylaarsjes op een zomerse dag toch te warm vinden? Haal dan een paar mooie cowboy sandalen uit de kast. Kijk maar eens wat er allemaal aan mooie western schoenen en laarzen te koop is.

Topmerken cowboylaarsjes

Vooral Sendra is groot in cowboylaarsjes voor dames. Maar er zijn meer goede merken die prachtige western laarsjes maken Bijvoorbeeld Mexicana, Perlita Peaches, Mustang en Loblan. Kijk maar eens bij de beste merken cowboylaarzen wat deze allemaal aan cowboylaarsjes te bieden hebben

Cowboylaarsjes trends

Veel cowboylaarsjes in de nieuwe collecties hebben natuurlijke kleuren. Zand, grijs, beige en zelfs groen. Stiksels komen veelvuldig voor bij cowboylaarsjes voor dames en in de nieuwe collectie zien we veel puntneuzen en houten blokhakken.

Er is heel veel keuze uit leuke cowboylaarsjes en andere leuke schoenen en laarzen in western stijl. Kijk maar in het bovengenoemd overzicht.

Zie ook: De beste cowboylaarsjes merken
Foto’s: Sendra cowboylaarsjes