De sneakers met plateauzolen zijn momenteel zwaar in de mode. Deze plateausneakers worden creepers genoemd. Creepers schoenen worden door veel merken gemaakt. Maar vooral de Creepers schoenen die Puma in samenwerking met zangeres Rihanna op de markt brengt zijn momenteel erg populair.

Kijk bij beste sneakers kopen voor aanbiedingen van sneakers bij de beste winkels. Bij deze aanbiedingen van je voorbeelden van de mooiste creepers schoenen, en je kunt er deze creepers tegen de laagste prijzen online kopen.

Hippe platformsneakers

Creepers zijn hippe sneakers met platformzolen. Deze hoge zolen geven sneakers een heel andere, meer modieuze, uitstraling. En wat een leuke bijkomstigheid is, ze laten je benen langer en slanker lijken.

Rihanna creepers

Dat de creepers schoenen momenteel zo populair zijn hebben we voor een groot deel aan Puma en zangeres Rihanna te danken. Rihanna en Puma zijn een samenwerking aangegaan, en het eerste product van hun samenwerking zijn de Puma Rhianna creepers die je hieronder ziet.

Inmiddels heeft Puma daar weer andere varianten op gemaakt, en ook andere schoenmerken hebben zich door de Rihanna schoenen laten inspireren en komen met eigen varianten op de Rihanna creepers van Puma.

Creepers bestaan langer dan je denkt

Doordat Rihanna en andere artiesten zo’n belangrijke rol spelen bij het populair worden van de creepers schoenen zou je denken dat dit een heel nieuw soort schoen is, maar dat ligt toch anders. Creepers (hoewel wat minder mooi afgewerkt dan nu) bestaan als sinds de Tweede Wereldoorlog. Het waren toen suede schoenen met een zachte maar slijtvaste dikke rubberen zool die door soldaten gedragen werden. Deze zolen zorgde ervoor dat de militairen geluidloos konden sluipen (sneaken).

Zoals veel militaire schoenen werden de creepers in de jaren 70 populair bij subculturen. Via punkers, gothics, new wavers en liefhebbers van ska en indie werden de platform sneakers later ook bekend bij het grote publiek. En heel populair zelfs, wat nu het geval is.

Kijk bij het hierboven genoemde beste sneakers kopen voor de mooiste en beste creepers en andere sneakers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Sneakers tips

Onderwerpen:
Creeper sneakers, plateauschoenen, plateausneakers, creepers, sneakers met plateauzolen, sneakers plateau zolen.