Sneakers kunnen gemaakt worden door fabrikanten van sportschoenen maar ook door meer modieuze schoenmerken. Crime schoenen vallen in die tweede categorie. Crime schoenen zijn heel modieuze sneakers die zijn geïnspireerd door de muziekwereld. Er zijn Crime sneakers voor dames, heren en kinderen.

Hier kun je Crime sneakers voordelig kopen

Crime heeft zijn collectie onlangs uitgebreid met andere modellen schoenen zoals dameslaarzen. Niet alle Crime schoenen zijn echter in Nederland te koop. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Crime schoenen om te zien wat voor Crime sneakers en andere Crime London schoenen er bij de belangrijke Nederlandse schoenenwinkels goedkoop te koop zijn.

Informatie Crime schoenen

Crime London is de officiële naam van dit hippe schoenmerk. Crime heeft zijn thuisbasis dan ook in de Britse hoofdstad en de schoenen zijn geïnspireerd op deze wereldstad, zijn inwoners en de Britse muziekcultuur. Het merk werd opgericht door twee Italiaanse zusjes, Italiaanse zusjes  Lisa en Jessica Kistermann tijdens hun studie in Londen.

Met name de muziekscene was, en is, een grote inspiratiebron voor de ontwerpen van de Crime schoenen. Crime sneakers zijn dan ook echt rock and roll!

Vooral aan de Crime sneakers voor dames is dat goed te zien. Deze zijn sportief en vrouwelijk, maar ook stoer. Een vintage look aangevuld met stoere details als steentjes en studs. Bij sommige Crime London damessneakers is er een hak in de schoen verborgen (een inside heel) waardoor je benen langer lijken. Het effect van hakken, maar dan verborgen in een coole sneaker.

Crime sneakers: Hip uiterlijk, prima kwaliteit

Crime schoenen zijn niet alleen hip en mooi, maar ook uitstekend van kwaliteit. De Crime sneakers worden met de hand gemaakt van de beste materialen door ervaren vakmensen. Dit levert prachtige goed verzorgde schoenen van hoge kwaliteit op. Crime sneakers zijn schoenen die je zeker eens moet passen!

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Crime schoenen waar je deze coole sneakers goedkoop kunt vinden.

Zie ook: Meer sneaker tips

Onderwerpen:
Crime schoenen, Crime sneaker, hippe sneakers dames, Crime London schoenen.