Crockett & Jones schoenen zijn nette met de hand gemaakte schoenen. Het zijn heel luxe schoenen, die vooral gedragen worden door succesvolle mannen die prijs stellen op een hoge kwaliteit en die bereid zijn geld te betalen voor de mooie dingen in het leven.

In Nederland is Crockett & Jones bekend om zijn stijlvolle herenschoenen die vooral zakelijk gedragen worden. Het zijn dan ook elegante herenschoenen die prachtig staan onder een mooi kostuum of pak. Minder bekend in Nederland en België zijn de Crockett & Jones damesschoenen en dameslaarzen. Deze zijn hier moeilijk verkrijgbaar.

Crockett & Jones schoenen voordelig online kopen in Nederland

Helaas hebben we momenteel geen aanbiedingen van de Crockett & Jones schoenen van dit Britse merk on deze schoenen voordelig in Nederland en België te kopen. Kijk bij de aanbiedingen nette herenschoenen voor de beste alternatieven.

Crocket & Jones herenschoenen

Nette exclusieve herenschoenen is in eerste instantie hetgeen waar Crockett & Jones voor staat. Ze brengen deze uit in drie collecties. De Hand Grade Collection, de Main Collection en de Shell Cordovan Collection.

Crockett & Jones schoenen zijn op en top Britse schoenen. James Bond draagt ze in de film Skyfall.

Informatie Crockett & Jones schoenen

Crockett & Jones is een oud chique Brits merk schoenen. Crockett & Jones werd al in 1879 in het Engelse Northampton opgericht door Sir James Crockett en Charles Jones. De firma is nog steeds een familiebedrijf, want een achterkleinzoon van Charles Jones staat nu aan het hoofd van Crockett & Jones.

Crockett & Jones schoenen worden nog steeds met de hand in Engeland gemaakt. Daarbij zit de schoenfabrikant aan de top van zijn productiecapaciteit omdat er niet genoeg vakmensen zijn die de schoenen met de hand kunnen maken conform de hoge eisen die Crockett & Jones aan zijn schoenen stelt.

De meeste Crockett & Jones schoenen worden geëxporteerd. Het merk heeft 11 eigen winkels in onder andere Londen, Brussel. New York en Parijs. Veel Crockett & Jones herenschoenen vinden ook hun weg naar Australië.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen welke Crockett & Jones schoenen in Nederland en België te koop zijn en wat ze kosten.

Zie ook: Meer nette schoenen heren

Foto: Crockett & Jones

Onderwerpen:
Crockett Jones schoenen, exclusieve herenschoenen, nette schoenen heren.