Crocs schoenen zijn schoenen die de meeste mensen wel kennen. De originele Crocs zijn namelijk beroemd. Het zijn unieke kunststof schoenen en laarzen zoals geen andere fabrikant ze maakt.
De originele crocs: Je houdt er van of je gruwt we van. Maar wist je dat Crocs nog heel veel meer schoenen maakt? Comfortabele schoenen en laarzen van prima kwaliteit? Voor dames, heren en kinderen? Hier informatie over alle Crocs schoenen, en de aanbiedingen van Crocs bij de beste winkels!

Het schoenmerk Crocs is vooral bekend om zijn  lichte plastic schoenen die dit schoenenmerk maakt. Aanbiedingen van deze onverwoestbare schoenen, misschien wel de ideale kinderschoenen, vind je hier onder, maar ook van de comfortabele, mooie en soms verbazend modieuze slippers, instappers, regenlaarzen, veterschoenen en (jawel) snowboots van deze opmerkelijke schoenmaker.

Crocs schoenen worden ook veel in ziekenhuizen en andere zorginstellingen als werkschoenen gebruikt. Het zijn comfortabele maar ook hygiënische schoenen voor dat werk.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Crocs schoenen en verbaas je over de diversiteit van dit unieke merk schoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Crocs schoenen

De originele Crocs

Hoewel Crocs veel meer schoenen maakt, zoals sandalen, ballerina’s, laarzen, sneakers, snowboots, en wat al niet meer (je ziet ze allemaal bij de aanbiedingen hier boven, vooral bij Bol), zijn de plastic schoenen voor Crocs nog altijd het belangrijkste product. Een groot deel van hun enorme collectie bestaat uit deze unieke kunststof schoenen en laarzen.

Kunststof (plastic) klinkt negatief, maar die klassieke Crocs (te koop als Classic Crocs) zijn juist heel comfortabel om te dragen. Ze zijn slipvast, vederlicht en supersterk. Ideaal voor rouwdouwende kinderen, maar ook als werkschoenen voor volwassenen.

Plastic is ook een benaming die de Crocs schoenen niet verdienen. Kunststof is meer op zijn plaats. Het materiaal waarvan Crocs gemaakt zijn is namelijk de kunststof croslite. Deze kunststof houdt het midden tussen rubber en foam.

Een sterk punt van croslite (en dus van de klasssieke Crocs) is dat het anti bacterieel is. Daardoor voorkomt het nare geuren (van deze “plastic schoenen” ga je dus niet zweten) en zijn Crocs heel geschikt als werkschoenen in de gezondheidszorg. Verder is croslite gifvrij, licht en zeer vochtabsorberend.

De klassieke Crocs clogs (kunststof klompen) zijn licht, antibacterieel, makkelijk schoon te maken, comfortabel om te dragen, slijtvast, goed ventilerend (dankzij de ventilatiegaatjes) en ze stimuleren de doorbloeding van de voet. Waarom loopt dan niet iedereen op Crocs? Dat heeft alles te maken met het uiterlijk, de uitstraling en de reputatie van Crocs. Niet iedereen vind de klassieke kunststof klompen van Crocs mooi.

Maar als huisschoenen, kinderschoenen en werkschoenen zijn de klassieke Crocs clogs al vele jaren bijzonder populair.

Voor jongens en meisjes zijn er veel leuke Crocs kinderschoenen te koop, Mooie opvallende schoenen in leuke kleuren en met vrolijke prints, en ook in de maten voor volwassenen zijn er bij de aanbiedingen bovenaan veel leuke clogs te koop.

Maar Crocs biedt tegenwoordig meer dan alleen zijn goede kunststof klompen.

Crocs voor dames

Voor dames en heren zijn er tegenwoordig heel leuke Crocs schoenen. Bij dames zijn vooral de Crocs clogs erg populair. Deze clogs zijn kenmerkend voor het merk Crocs. Andere populaire modellen voor dames zijn de sandalen, ballerina’s en slippers van het merk. Ook maakt Clogs mooie booties, laarzen en sneakers voor dames. Hierbij wordt soms gebruik gemaakt van heel andere materialen dan het voor Clogs kenmerkende kunststof, zoals bijvoorbeeld leer, suède, canvas en rubber.

Crocs voor heren

Voor heren heeft Crocs tegenwoordig ook een heel breed en groot assortiment. Hierin vele schoenmodellen van verschillende materialen. Rubberen laarzen, leren schoenen, kunststof slippers, en heel veel meer. Ook bij de Crocs herenschoenen is er veel keuze.

Geschiedenis van Crocs

Crocs is een Amerikaans merk schoenen dat korter bestaat dan de meeste mensen denken. Crocs schoenen zijn zo’n begrip dat er vaak wordt gedacht dat het een oud merk is. Crocs is echter pas in de zomer van 2002 opgericht. Het bedrijf maakte lichtgewicht plastic schoenen met anti-slip zolen. Deze waren als outdoor schoenen bedoeld, maar de Crocs sloegen zo aan dat de schoenen al snel overal werden gedragen.

De klassieke kunststof Crocs klompen stonden dus aan de basis van één van de grootste schoenmerken wereldwijd van dit moment. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Crocs schoenen en laarzen voor het enorme aanbod, de aantrekkelijke prijzen en de hoge kwaliteit en aangename draagcomfort van de schoenen en laarzen van dit unieke Amerikaanse schoenmerk.

Zie ook: Meer aanbiedingen clogsFoto’s: Crocs


Onderwerpen:
Crocs schoenen, clogs, Crocs klompen, dames, heren, kinderen, volwassenen.