Wat voor schoenen maakt Cycleur de Luxe (de luxe fietser)? Je zou denken fietsschoenen, maar nee, Cycleur de Luxe schoenen zien er sportief uit, maar het zijn geen sportschoenen. Cycleur de Luxe schoenen zijn meestal sneakers. Sportieve sneakers uit België.

Cyleur de Luxe schoenen zijn casual herenschoenen, met de fiets als inspiratiebron. Al is die link met het fietsen wel wat ver gezocht.

Schoenen met de naam Cycleur de Luxe kunnen alleen uit België komen, een land waar iedereen gek van fietsen is. Dat geldt ook voor Patrick Vanneste, een distributeur van schoenen. En een gepassioneerde wielerfan, die met zijn eigen merk herenschoenen kwam, en deze door zijn liefde voor het wielrennen Cycleur de Luxe doopte.

Cycleur de Luxe schoenen zijn niet alleen in België maar ook in Nederland bij vele grote schoenenwinkels te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Cycleur de Luxe schoenen bij onderstaande beste verkooppunten.

Hier koop je goedkoop Cycleur de Luxe schoenen

Informatie Cycleur de Luxe schoenen

Cycleur de Luxe maakt sinds 2011 zijn prachtige hoge sneakers en lage sneakers voor heren. Het design van deze sneakers is met een knipoog naar de fietsschoenen uit de jaren 50. Het waren deze schoenen waarop wielerhelden als Fausto Coppi, Hugo Koblet, Louison Bobet, Jacques Anquetil en Charly Gaul hun successen vierden.

Het schoenmerk Cycleur de Luxe combineert de hedendaagse kwaliteit en frisse kleuren met een tikje nostalgie uit die tijd, met als resultaat prachtige stijlvolle Cycleur de Luxe sneakers.

Aanvankelijk waren de Cycleur de Luxe sneakers op heren gericht, maar inmiddels brengt het Belgische schoenmerk ook een uitgebreide collectie damesschoenen uit. Ook deze Cycleur de Luxe sneakers voor dames zijn bij de eerder genoemde aanbiedingen te vinden.

Kijk bij die aanbevolen winkels wat er allemaal aan mooie Cycleur de Luxe schoenen in Nederland te koop is.

Zie ook: Meer goede sneakers

Onderwerpen:
Cycleur de Luxe schoenen, Nederland, België, Cycleur de Luxe sneakers.