Daniel Hechter schoenen zijn Franse designerschoenen die heel goed te betalen zijn. Het merk schoenen is in 1962 opgericht door Daniel Hechter die eerder naam had gemaakt als de kledingontwerper van Brigitte Bardot.

Daniel Hechter maakt schoenen voor zowel dames als heren. Vooral de Daniel Hechter herenschoenen zijn populair. De stijl van deze Daniel Hechter schoenen is gekleed maar tevens stoer en sportief.

Daniel Hechter schoenen kunnen heel goed zakelijk gedragen worden. Bijvoorbeeld onder een zakenkostuum.

Kijk hier voor aanbiedingen van Daniel Hechter schoenen

Daniel Hechter schoenen zijn maar heel beperkt in Nederland te koop, maar online zijn er gelukkig goede aanbiedingen  van deze mooie schoenen te vinden.

Het aanbod van Daniel Hechter in Nederland bestaat voor een groot deel uit nette herenschoenen.

Zowel casual schoenen als nette schoenen

Daniel Hechter maakt verschillende lijnen schoenen. Het meest zie je de nette Daniel Hechter schoenen die je onder een zakenkostuum kunt dragen.  Maar veel Daniel Hechter schoenen zijn als casual te bestempelen. Voor heren zijn er bijvoorbeeld sportieve bootschoenen, relaxte instappers en sportieve lage schoenen.

Voor wat betreft de damesschoenen heeft Daniel Hechter vooral naam gemaakt met zomerschoenen als ballerina’s, sandalen en clogs, maar ook met elegante laarzen voor minder warm weer.

De materialen die Daniel Hechter voor zijn schoenen gebruikt zijn heel divers, maar of het nu suede, leer of textiel betreft, de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Daniel Hechter schoenen
Land: Frankrijk
Bestaat sinds: 1962
Belangrijkste modellen schoenen: Zomerschoenen en laarzen
Vaak gemaakte spelfout: Daniel Hegter
Daniel Hechter maakt ook: Kleding, parfum en modeaccessoires

Zie ook: Beste nette herenschoenen

Onderwerpen:
Daniel Hechter schoenen, nette herenschoenen, luxe schoenen heren.