DATE schoenen zijn Britse sneakers in retro-stijl. DATE sneakers zijn er voor heren, dames en kinderen. Deze kleurige DATE sneakers doen aan de jaren 70 denken, maar deze schoenen bieden moderne kwaliteit en draagcomfort. DATE schrijf je officieel als D.A.T.E.

De vintage-look van DATE schoenen wordt versterkt doordat de schoenen al gedragen lijken te zijn als ze nieuw uit de doos komen. Dit geeft deze sneakers niet alleen een sportief maar ook een heel relaxed tintje mee.

Kijk hier voor aanbiedingen van DATE schoenen

DATE sneakers kun je online goedkoop kopen bij onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels hebben het mooiste assortiment tegen de laagste prijzen.

Lage en hoge sneakers

DATE sneakers zijn er in diverse modellen. Deze mooie casual schoenen zijn er zowel lage als hoge sneakers. De gedragen look en de de vaak originele kleuren zijn kenmerkend voor DATE schoenen. Er zijn DATE sneakers voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

De merknaam D.A.T.E.

De naam D.A.T.E. heeft niets met afspraakjes te maken, maar staat voor Damiano, Alessandro, Tommaso, Emiliano. Vandaar de punten tussen de naam. Deze letters zijn de voornamen van de mannen die in 2005 in Londen hun eigen merk sneakers hebben opgericht. Aanvankelijk wilde ze de schoenen door bestaande schoenfabrikanten laten produceren (zoals zoveel schoenmerken), maar uiteindelijk bleek de gewenste kwaliteit alleen haalbaar als ze zelf hun sneakers gingen maken.

En dat was een slim besluit. Momenteel verkoopt DATE al zo’n kwart miljoen sneakers per jaar. DATE sneakers kom je overal ter wereld tegen. Hiermee is DATE zelf een heel grote schoenfabrikant geworden, en niet alleen een schoenmerk.

De volledige namen van de eerder genoemde vier oprichters en naamgevers van D.A.T.E. zijn Damiano Innocenti (1980), Alessandro Zanobini (1982), Tommaso Santoni (1981) en Emiliano Paci (1972). Het waren jonge mensen toen ze DATE begonnen. Drie van de vier oprichters waren nog twintiger toen ze het schoenmerk D.A.T.E. van start gingen. D.A.T.E. is dan ook een jong en dynamisch merk schoenen Een sportief merk ook. DATE schoenen zijn heerlijke casual schoenen. Prachtige sneakers van hoge kwaliteit en veel uitstraling.

Kijk voor alle modellen en prijzen bij de bovenaan genoemde beste winkels voor DATE schoenen.

Zie ook: Meer vintage sneakers

Foto’s: D.A.T.E.

Onderwerpen:
DATE sneakers. D.A.T.E. schoenen, vintage sneakers. retro sneakers.


Onderwerpen: