DC Shoes is een bijzonder sportief merk schoenen. DC Shoes komt voort uit de wereld van extreme sporten als skaten, racen en fietscrossen. DC schoenen voldoen aan de hoge kwaliteit die deze sporten aan schoenen stellen en een modieus uiterlijk.

Met andere woorden, DC schoenen zien er hip en mooi uit, maar zijn ook ijzersterk en zodoende geschikt voor extreem gebruik.

Aanbiedingen van DC Shoes bij de beste winkels

Vooral sneakers

DC schoenen kun je dragen tijdens het sporten of tijdens outdoor activiteiten, maar ook gewoon op straat dragen. Het zijn prachtige casual schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Het aanbod aan DC Shoes bestaat vooral uit sneakers.

Informatie DC Shoes

DC Shoes is in 1993 in Californië opgericht door Ken Block en Damon Way. De laatste is de oudere broer van de bekende professionele skateboarder Danny Way terwijl Ken Block naam maakte als rally rijder.

DC Shoes was in eerste instantie gespecialiseerd in schoenen voor extreme sporten als skateboarden, motorcross, BMX, snowboarden, surfen en rallyracen. Later ging DC Shoes ook kleding, snowboards en accessoires maken. En de collectie schoenen van DC Shoes wordt ieder jaar breder en groter.

DC Shoes maakt schoenen voor heren, dames en kinderen. Het zijn sportieve schoenen als snowboots, sandalen, sneakers en slippers, maar DC Shoes maakt ook heel aparte enkellaarzen voor sportieve dames. Het is een sportief stoer lifestyle merk dat prachtige outdoor schoenen maakt.

DC schoenen waren zo’n succes dat het merk in 2004 voor 87 miljoen dollar werd overgenomen door het Australisch/Amerikaanse outdoor-merk Quiksilver.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de schoenen van DC Shoes tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer top sneakers

Onderwerpen:
DC Shoes schoenen, DC sneakers, DC schoenen, DC Shoes sneakers.