Ballerina’s zijn populaire damesschoenen. Vooral in de zomer worden ballerinas heel veel gedragen. Het zijn sierlijk schoentjes die heerlijk zitten. Ballerina’s zijn licht en zacht. Ballerinas kun je daarom de hele dag op een plezierige manier dragen.

Ballerina’s kom je tegen in vele kleuren en designs. ook de vorm kan iets afwijken, al hebben ballerinas een heel eigen model. Hier kijken we naar de beste merken die goede betaalbare ballerina’s maken.


Kijk ook eens in het  overzicht aanbiedingen van ballerina’s.  Daar vind je de aanbiedingen van ballerina schoenen bij de beste en goedkoopste online aanbieders in Nederland.

Hieronder vind je een overzicht van goede merken schoenen die ballerina’s maken. Klik om de naam van het merk voor meer informatie over het schoenmerk en aanbiedingen van ballerinas en andere schoenen.

Si ballerina’s
Si is een Spaans merk schoenen dat prachtige zomerse ballerinas maakt. Si ballerina’s zijn vrolijk en kleurrijk om te zien, maar ook comfortabel en aangenaam om te dragen. Er zijn Si suede ballerina’s en Si leren ballerina’s.

Tommy Hilfiger ballerina’s
Het bekende modemerk Tommy Hilfiger heeft prachtige ballerina schoenen in het assortiment. Tommy Hilfiger ballerina’s zijn stijlvol en van hoge kwaliteit. Precies wat je van het modemerk Tommy Hilfiger mag verwachten.

Cypres ballerina’s
Ben je op zoek naar heel kleurige ballerina’s? Kijk dan vooral eens naar de ballerina schoenen van Cypres. Dit schoenmerk biedt veel felgekleurde ballerinas. Deze schoentjes zijn heel vrolijk en zomers. En bovendien zijn Cypres schoenen heel betaalbaar.

Paoliballerina
Mooie ballerina’s van een echte specialist. Paoliballerina maakt ballerina’s in vele kleuren en stijlen. Al deze ballerinas zijn van zeer hoge kwaliteit. De schoentjes zijn gemaakt van leer, aan te passen aan de vorm van de voet, en voorzien van een klein hakje voor een beter loopcomfort.

Gabor ballerina’s
Bij Gabor kun je vooral terecht voor een ruime collectie mooie klassieke ballerina’s. Maar naast deze klassieke modellen biedt de Duitse specialist in comfortabele damesschoenen ook diverse vernieuwende ballerina modellen.

Esprit ballerina’s
Esprit heeft een groot assortiment hippe ballerinas. Je ziet bij Esprit ballerina’s veel originele prints en leuke details. Kijk vooral even in de Esprit collectie als je leuke moderne ballerina’s zoekt.

Hassia bellarina’s
Hassia heeft zowel heel kleurige ballerina’s als meer zakelijke modellen met minder uitgesproken kleuren in het assortiment. Hassia ballerina’s zijn van zeer hoge kwaliteit.

Replay ballerina’s
Replay maakt heel betaalbare ballerina’s van hoge kwaliteit. In hun ballerina collectie vind je veel kleurige en opvallende designs, maar ook minder uitgesproken zomerschoenen voor dames.

Fred de la Bretoniere ballerina’s
Het Nederlandse schoenenmerk Fred de la Bretoniere heeft prachtige leren en suede ballerina’s in het assortiment. Deze ballerina’s zijn stijlvol en van hoge kwaliteit.

Dockers by Gerli ballerinas
Dockers is ooit begonnen als maker van schoenen voor havenwerkers. Bij zo’n schoenenmerk verwacht je niet direct ballerina’s. Dockers bewijst met zijn ballerinas dan ook dat dit soort schoenen best stoer kunnen zijn.

Guess ballerina’s
Het trendy Amerikaanse schoenenmerk Guess maakt hele mooie hippe ballerina’s. Soms zijn het echte kunstwerkjes voor aan je voeten. Kijk bij Guess schoenen als je een paar unieke ballerinas zoekt.

Bij de link bovenaan vind je alle de aanbiedingen van alle merken ballerina’s bij alle belangrijke schoenenwinkels van Nederland.

Zie ook: Ballerina’s tips
Foto: Replay ballerina’s

 

Onderwerp:

Hierboven vind je de beste ballerina merken. Deze fabrikanten verkopen ballerina’s van hoge kwaliteit. Het betreft  ballerina schoenen voor dames en soms meisjes. Een klik op de merknaam geeft je informatie over de ballerinas van dit merk, en de de winkels waar je deze ballerina’s goedkoop kunt kopen.