Kinderen hebben goede schoenen nodig. Maar het is niet altijd gewenst om vier of vijf tientjes neer te tellen voor een paar kinderschoenen. Vooral niet als het om een extra paar schoenen gaat die niet zo heel vaak gedragen gaan worden en waar de kinderen weer snel uit zullen groeien.
Daarom kijken we hier naar enkele goedkope kinderschoenen merken die goede schoenen voor jongens en/of meisjes maken. Want goedkoop hoeft helemaal niet slecht te zijn!

Klik op de naam van het merk voor meer informatie en voor aanbiedingen van de goedkope kinderschoenen van dit merk bij de belangrijkste en beste online schoenenwinkels.

Dr Visser schoenen
Om een misverstand uit de weg te ruimen. Dr Visser is geen schoenmerk maar een keurmerk. Toch willen we Dr Visser hier noemen, omdat de Dr Visser schoenen goedkope kinderschoenen zijn die toch heel gezond en verantwoord zijn. En dat is belangrijk!

Nog een misverstand uit de weg ruimen! Dr Visser is geen verzonnen personage om reclame te maken voor een schoenenmerk maar een bestaande orthopedisch chirurg die goedkope kinderschoenen keurt en daar (indien ze dat verdienen) zijn goedkeuring aan deze goedkope kinderschoenen geeft.

Het zijn schoenen die ondanks hun lage prijs goed zijn voor kindervoeten. Vaak zijn ze gemaakt van echt leer. Dr Visser schoenen moeten altijd aan een lijst voorwaarden voldoen om deze naam te mogen dragen. Klik hierboven op de titel Dr Visser schoenen voor meer informatie, prijzen en modellen.

Muyters schoenen
Muyters schoenen zijn heel voordelige kinderschoenen voor jongens en meisjes. Goedkope kinderschoenen, maar toch goed. En heel mooie meisjesschoenen en jongensschoenen om te zien.

Onder de merknaam Muyters worden alle soorten kinderschoenen verkocht. Voor zomer, winter en andere jaargetijden. Ook maakt Muyters veel mooie laarsjes voor kinderen. Ook deze kinderlaarsjes zijn evenals de Muyters kinderschoenen verbazend goedkoop.

Elefanten schoenen
Elefanten schoenen zijn kinderschoenen die gezond zijn om te dragen, maar ook kinderschoenen die heel betaalbaar zijn. Elefanten is een merk kinderschoenen met een rijke historie.

In 1896 begonnen ze als eerste fabrikant met anatomisch gevormde kinderschoenen. Elefanten maakt goede maar goedkope kinderschoenen voor baby’s, peuter, kleuters en kinderen van de lagere school. De maten van deze goede maar goedkope kinderschoenen lopen tot maat 30.

Barenschuhe schoenen
Barenschuhe is een ander Duits merk kinderschoenen dat goede maar goedkope kinderschoenen verkoopt.

Ook Barenschuhe maakt een brede collectie schoenen voor meisjes en jongens en biedt deze kinderschoenen voordelig aan. Het is een schoenmerk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hupsakee schoenen
In tegenstelling tot bovenstaande merken is Hupsakee helemaal gespecialiseerd in schoenen en laarzen voor meisjes. Geen jongensschoenen dus bij Hupsakee!

Vaak zijn goedkope kinderschoenen een huismerk van een keten schoenenwinkels. Deze schoenen worden vaak door grote schoenfabrikanten gemaakt maar verkocht onder een andere naam. Bij Hupsakee schoenen en laarzen is dat ook het geval.

Hupsakee biedt een brede collectie aan goedkope meisjesschoenen en goedkope meisjeslaarzen. een grote diversiteit aan schoenen die er leuk uitzien. Dat maakt de goedkope kinderschoenen van Hupsakee tot heel geschikte schoenen als je een paar extra schoenen of laarzen voor een meisje zoekt.

Okidoki schoenen
Okidoki schoenen zijn mooie maar ook heel voordelige kinderschoenen voor jongens en meisjes. Kleine maten (t/m maat 25). Er is veel keuze uit deze goedkope kinderschoenen online.

Bobbi Shoes
Goedkope jongensschoenen van de Duitse schoenfabrikant Deichmann. Bobbi schoenen zijn er alleen voor jongens! Dit zijn namelijk echte schoenen voor jongens. Stoer en origineel. Met een heel goede prijs / kwaliteit verhouding. Goedkope kinderschoenen voor jongens met veel uitstraling.

Mountain Peak
Mountain Peak is een specialist in voordelige outdoorschoenen. Deze schoenen zijn er voor volwassenen maar ook voor kinderen (jongens en meisjes). Onder het label Mountain Peak vind je onder andere wandelschoenen, snowboots, slippers en sandalen, maar ook gewoon stevige schoenen.

Die laatste Mountain Peak schoenen zijn ideaal voor als je een paar stevige maar goedkope kinderschoenen online zoekt. Mountain Peak is ook een uitstekend merk als je goedkope wandelschoenen voor kinderen zoekt.

Blox schoenen
Goedkope kinderschoenen die via de Macintosh schoenenwinkels worden verkocht (o.a. Intreza, Dolcis en Scapino). Voordelige kinderschoenen en kinderlaarzen die er goed uit zien.

Voor meisjes en voor jongens. Veel keuze uit sneakers en enkellaarsjes maar ook veel andere modellen goedkope schoenen en goedkope laarzen.

Scapino schoenen
Onder eigen naam verkoopt de winkelketen Scapino zeer goedkope maar ook heel mooie kinderschoenen. Zowel voor jongens als voor meisjes.

Het zijn vooral heel sportieve schoenen zoals sneakers, slippers, sandalen en laarsjes.

Zie ook: tips kinderschoenen

 
Onderwerpen:
Goedkope kinderschoenen van goede kwaliteit, sneakers, goedkope kinderschoenen meisjes jongens, goedkope jongensschoenen, kwaliteit, goedkope meisjesschoenen.