Sandalen zijn geweldige herenschoenen voor de zomer. Maar natuurlijk wil je dan wel goede heren-sandalen van hoge kwaliteit. Sandalen die heerlijk zitten en waarop je probleemloos de hele dag kunt lopen. Daarom kijken wij hier naar de beste sandalen. Betaalbare sandalen van de beste merken.

Wil je een compleet overzicht van alle sandalen voor heren van goede merken die er te koop zijn? Kijk dan in het aanbiedingen van alle sandalen voor heren. Daar vind je de aanbiedingen van meer dan 2.000 sandalen voor mannen van alle merken.

Of klik op de merknamen hieronder voor informatie en aanbiedingen van de betreffende merken.

Panama Jack
Panama Jack staat vooral bekend om zijn wandelschoenen, maar het Spaanse outdoormerk levert ook een groot assortiment sandalen voor heren van absolute topkwaliteit.

Birkenstock
Wie zegt slippers, die zegt Birkenstock. Geen enkel ander merk schoenen weet slippers te produceren die zo comfortabel dragen als de beroemde Birkenstocks. Het voetbed van de Birkenstocks is ongeëvenaard. Dat geldt ook voor de herensandalen van Birkenstock, waarvan het Duitse merk vele modellen levert.

Timberland
Het Amerikaanse outdoormerk Timberland maakt sterke stoere sandalen voor echte mannen. Timberland is een merk dat heel veel doet aan ontwikkeling aan schoenen, en dat merk je ook aan de hoge kwaliteit van hun sandalen.

Dockers by Gerli
Dockers maakt stoere schoenen en daar horen ook stoere sandalen voor heren bij. Zoals alle Gerli schoenen zijn de Dockers sandalen van zeer hoge kwaliteit.

Columbia
Het Amerikaanse outdoormerk Columbia is een aanrader voor wie sportieve heren-sandalen zoekt. Columbia sandalen kunnen tegen een stootje en lopen comfortabel.

Salomon
Salomon is ook zo’n outdoor merk dat uitstekende sandalen voor mannen maakt. Veel bijna gesloten sandalen die geschikt zijn voor gebruik op ruig terrein.

Rieker
Rieker maakt heel mooie sandalen van topkwaliteit. Echte stoere mannen-sandalen die comfortabel zitten en heerlijk lopen. Rieker schoenen staan bekend om hun bijzonder hoge draagcomfort.

Papillo
Wat voor Birkenstock sandalen geldt, dat geldt ook voor de Papillo sandalen. Papillo is namelijk een dochtermerk van Birkenstock. De Papillo sandalen gebruiken het beroemde Birkenstock-voetbed en lopen daardoor net zo comfortabel. Papillo is wat luxer en exclusiever dan Birkenstock.

Clarks
Clarks is het belangrijkste schoenenmerk van Groot Brittannië. Ze maken schoenen van topkwaliteit tegen heel redelijke prijzen. Dat geldt ook voor de mooie stijlvolle Clarks sandalen voor heren.

Teva
Teva staat bekend om zijn waterschoenen en sportsandalen. We hebben hier dus overduidelijk te maken met heel sportieve heren-sandalen die tegen een stootje kunnen. Uitstekende outdoor-sandalen.

Pikolinos
Pikolinos sandalen zijn gemaakt van het beste kalfsleer en worden ambachtelijk geproduceerd. De heren sandalen van dit Spaanse schoenmerk stralen kwaliteit uit.

Merrell
Weer zo’n outdoor merk dat heel goede herensandalen maakt. Merrell sandalen voor heren zien er niet alleen heel sportief uit maar zijn het ook.

Keen
Keen sandalen zijn moderne sandalen van hoge kwaliteit. Het Amerikaanse outdoor-merk Keen staat bekend om zijn schoenen met versterkte neus. Dit zijn dus heren sandalen die geschikt zijn voor gebruik in de zwaarste omstandigheden.

Kickers
Ooit was Kickers een merk kinderschoenen, maar tegenwoordig maakt het Franse schoenmerk ook mooie schoenen voor heren en dames. Het assortiment is enorm groot en breed, dus het zal niet verwonderen dat Kickers ook veel keuze uit sandalen voor heren biedt. Dit zijn zeer fraaie modellen van prima kwaliteit.

Hush Puppies
Het Amerikaanse Hush Puppies is ook zo’n groot en breed merk schoenen. Bij Hush Puppies kun je terecht voor goede degelijke heren-sandalen.

Ecco
Het Deense Ecco is één van de grootste schoenfabrikanten ter wereld. De heren-sandalen uit hun enorme assortiment zijn gemaakt van prachtig leer.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van alle sandalen voor heren voor een overzicht van alle herensandalen in Nederland, met alle gegevens, gebruikerservaringen en met de mogelijkheid om via het aanvinken van je wensen de voor jou beste herensandalen tegen de laagste prijs te vinden.

Of kijk bij de genoemde schoenmerken voor aanbiedingen van hun sandalen voor heren en andere schoenen.

Onderwerpen:
Beste sandalen heren, wandelsandalen, sandalen mannen, beste herensandalen, outdoor sandalen.