hockeyschoenen

In tegenstelling tot bijvoorbeeld hardloopschoenen, tennisschoenen en voetbalschoenen worden hockeyschoenen maar door een heel beperkt aantal fabrikanten gemaakt. Maar ook bij hockeyschoenen heb je goede en slechte merken. Hier de beste hockeyschoenen merken.

De hockeyschoenen van onderstaande merken kun je het beste kopen bij de beste winkels om hockeyschoenen te kopen. Bij deze online winkels vind je namelijk niet alleen heel veel goede hockeyschoenen maar ze bieden deze ook met hoge kortingen aan. Zo ben je veel goedkoper uit.

Of kijk bij de aanbiedingen hockeyschoenen voor ruim 800 hockeyschoenen voor dames, heren en kinderen. Alle merken. Hieronder kijken we naar de beste merken voor hockeyschoenen.

Dita hockeyschoenen

De hockey-specialist Dita levert hockeyschoenen van de beste kwaliteit af. Gewicht, grip, draagcomfort, schokdemping, wendbaarheid, het is allemaal optimaal bij Dita hockeyschoenen. Dita levert ook alle soorten hockeyschoenen, voor veld en zaal, voor vrouwen, mannen en kinderen.

Reece hockeyschoenen

Reece Australia hockeyschoenen komen van ver maar zijn toch veel in Nederland en België te vinden. Ook Reece is een hockeyspecialist die naast hockeyschoenen hockeykleding, sticks en hockeytassen maakt. En dat alles van prima kwaliteit.

Brabo hockeyschoenen

Brabo is een Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Ze maken alle voor hockey. Hockeysticks, tassen, accessoires en natuurlijk ook hockeyschoenen. Deze zijn er voor de allerkleinsten tot schoenmaat 42.

Osaka hockeyschoenen

Een andere grote fabrikant van hockeyschoenen, hockeysticks, hockeykleding en hockeyaccessoires is Osaka Hockey. De naam Osaka doet sterk vermoeden dat we met een Japans sportmerk te maken hebben, maar Osaka Hockey komt uit België. Het is nog een jong merk (anno 2011), maar in korte tijd hebben de Osaka hockeyschoenen en andere Osaka hockeybenodigdheden zich een prominente plek veroverd in de hockeywereld. De hoge kwaliteit van de Osaka hockeyschoenen heeft daar alles mee te maken.

Asics hockeyschoenen en Adidas hockeyschoenen

Naast bovenstaande vier specialisten zijner nog twee grote algemene sportmerken die goede hockeyschoenen maken, Adidas en Asics. Deze merken bieden goede hockeyschoenen tegen betaalbare prijzen.

Bij de bovenaan genoemde beste winkels om hockeyschoenen te kopen koop je met hoge kortingen al deze hockeyschoenen.

Zie ook: Meer hockeyschoenen tips
Foto: Dita hockeyschoenen


Onderwerpen:
Beste hockeyschoenen, dames, heren, kinderen, jongens meisjes, beste hockeyschoenen merken.